ekuponok.com
Főoldal Üzletek Laptop.hu Kuponok

Laptop.hu Kedvezmények 80% - Október 2022

FAQ for Laptop.hu

Laptop.hu ingyenes szállítást kínál?

A gyors és kényelmes ügyfélszolgálat érdekében a Laptop.hu szállítási szolgáltatást indított ahelyett, hogy árukat fogadna az üzleteibe. A kiszállítás futárral történik. A Laptop.hu kiszállítja a megrendelt termékeket az Ön által megadott címre. A szállítás idejét telefonon egyeztetik. Szállítási idő hétfőtől péntekig 11:00 és 17:30 között. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítás Budapestre. Ezen értékhatár alatt a vételár egységesen 1500 Ft (5 kg-ig) összfuvardíjjal kerül felszámításra. 5 kg felett a pótdíj 200 Ft/kg bruttó súlyig. Budapesten kívüli belföldi szállítás esetén a vételár 20.000 Ft alatti, a teljes szállítási költség 1.500 Ft, a rendelés értéke pedig 20.000 Ft feletti ingyenes szállítás esetén (5 kg-ig). 5 kg felett a pótdíj 200 Ft/kg bruttó súlyig.

Milyen fizetési módokat fogad el Laptop.hu?

Fizethet készpénzzel a Laptop.hu üzletében, vagy előre utalással. A Laptop.hu faxon vagy e-mailben másolatot küld az átutalás alapjául. A fizetés számlájára történő beérkezését követő munkanapon a megrendelt árut átveheti üzletükben, vagy kiszállítja az árut. Az eredeti számlát az áruval együtt szállítják.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Laptop.hu honlapját?

Igen. Mivel a Laptop.hu tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Laptop.hu Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Laptop.hu tagjává.

Hogyan lehet online használni a Laptop.hu kuponjaikat?

A Laptop.hu vásárlásákor felhasználható a megfelelő kuponok ellenőrzésével a fizetés során. A meglévő Laptop.huAkciók megtekintéséhez jelentkezzen be fiókjába, tekintse meg személyes kezdőlapját, és kattintson a kuponjaimra. Minden Laptop.hu kupon alján a megfelelő használati szabályok szerepelnek. Ha a megrendelése megfelel a feltételeknek, akkor felhasználható a Laptop.hu kupon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Laptop.hu-nál?

Különböző kuponok esetén a Laptop.hu által beállított érvényességi idő eltérő lehet. Ha meg szeretné erősíteni a pontos lejárati dátumot, akkor az egyes kuponokra kattintva beléphet a használati magyarázat oldalára a laptop.hu-on, amelyet meg tud tekinteni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Laptop.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.