ekuponok.com
Főoldal Üzletek Laptopszaki

Laptopszaki Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Laptopszaki

Hogyan működik Laptopszaki javítási szolgáltatása?

A Laptopszaki laptop szervizében az alapos tisztítás ára 12 990 Ft, a javítás 1 munkanapot vesz igénybe. Otthon is kényelmesen megjavíthatja laptopját. Hogyan lehet távolról javítani egy laptopon? kérik, lépjen kapcsolatba a következővel: Laptopszaki. Munkatársaik legkésőbb 30 percen belül (hétköznap 9-18 óráig) telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot, és elkészítik a kézbesítéshez szükséges szerviz munkalapot. kérik, gondosan csomagolja be laptopját, a GLS futárszolgálat 1 munkanapon belül átveszi laptopját. Érkezéskor Laptopszaki szerviztechnikus kollégája megvizsgálja a berendezést. A vizsgálat minden esetben ingyenes. Ügyfélszolgálatuk tájékoztatja Önt a javítás becsült költségéről. Javítás után a gondosan újracsomagolt laptopot 1 munkanapon belül visszaküldik Önnek.

Laptopszaki ingyenes szállítást kínál?

A Laptopszaki József körút 67. szám alatti butikjának nyitvatartási idejében szakértő kollégáik mindig készséggel állnak rendelkezésére, és ott azonnal személyesen átveheti az árut. GLS expressz szolgáltatás választása esetén a szállítási díj 990 Ft. 30.000 Ft összérték feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes. A GLS expressz szolgáltatás segítségével a munkanapokon 15:00 óráig beérkezett megrendeléseket garantáltan egy munkanapon belül kiszállítják Magyarország egész területére. A Posta Pontra szintén 990 Ft a fuvar. 30.000 Ft összérték feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Milyen fizetési módokat fogad el Laptopszaki?

Használhat készpénzt, személyes bankkártyás fizetést, online hitelkártyát és előre utalást, amikor átveszi az árut a Laptopszaki üzletben. A GLS-csomagokért az alábbi módokon fizethet: készpénzben a futárnál, és előre történő fizetés online bankkártyával. A Posta Pontnál az alábbi módokon fizethet: közvetlenül az automatánál, online bankkártyával vagy banki átutalással.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Laptopszaki honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Laptopszaki tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Laptopszaki Kuponkódok-t, és élvezheti a Laptopszaki által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Laptopszaki kuponjaikat?

Laptopszaki kuponjaival pénzt is takaríthatnak meg az ügyfeleknek. A Laptopszaki Kuponkódok-ének használata szerepel a fizetési oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizetés előtt meg kell határoznia, hogy megfelel-e a Laptopszaki Akciók-e használatának feltételeinek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Laptopszaki-nál?

Minden Laptopszaki Kuponkódok esetében beállapít egy megfelelő tényleges használati időt a Laptopszaki. A vevő csak az érvényességi időn belül kuponokkal élvezheti a megfelelő kedvezményeket és előnyöket a Laptopszaki-nál. Ha a Laptopszaki Kuponkódok lejár, akkor már nem használható.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Laptopszaki kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.