ekuponok.com
Főoldal Üzletek Laptopszalon

Laptopszalon Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Laptopszalon

A Laptopszalon akkumulátorának garanciális ideje hosszabb, mint egy év?

Az egyes laptopok akkumulátora és töltője csak 1 év a gyártótól. A használt laptopok 72 órás akkumulátor-garanciát vállalnak. Ha bármilyen probléma merül fel a laptopjával, a garanciával csak a Laptopszalon vagy bármely márkaszerviz léphet kapcsolatba? Vegye fel a kapcsolatot a Laptopszalon céggel vagy a kijelölt márka szakmai szolgáltatásaival. Egyes gyártók ingyenes telefonszámokat biztosítanak ügyfeleik számára.

Laptopszalon-nal ingyenes szállítás lehetséges?

A szállítási idő sok mindentől függ. A raktáron lévő termékeket a megrendelés napján szállítják ki, és 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Ellenkező esetben a szállítási idő 2-3 munkanap, és a konkrét szállítási dátumot a Laptopszalon kollégái közlik. Az 500 000 Ft feletti szállítás Magyarországon ingyenes! !

Milyen fizetési lehetőségeket kínál a Laptopszalon?

Laptopszalon Az eszközökért többféle módon lehet fizetni: készpénz, hitelkártya (az American Express kivételével). Internet bankkártyás fizetés: A bankkártyás fizetési tranzakciók nem a jelenlegi végén történnek, de a K&H Bank saját rendszerében nyugodtan teljesítheti a tranzakciót. A fizetéshez használja a K&H Bank Zrt által kibocsátott Maestro bankkártyát, a VISA Electron vagy dombornyomásos Visa, EC / MC, JCB kártya és bármely bank által kibocsátott internetkártya használatával írja be a bankkártya adatait és nyomja meg a \"Fizessen nekem\" gombot. Ez az oldal csak a JavaScript (aktív szkriptek) engedélyezésére vonatkozik!