ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lash And Lashes kupon

Lash And Lashes kupon és kuponkód 60% - Augusztus 2022

FAQ for Lash And Lashes

Lash And Lashes kínál online tanfolyamokat?

Lash And Lashes osztálya élőben jelenik meg! Egydimenziós klasszikus online alappillér a szempilla hosszabbításról, a szempilla hosszabbítás alap tanfolyama kezdőknek. A kezdők gyorsan elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati ismereteket. Vannak 2D kettős szempillák online tanfolyamok, 3D-5D Light Volume speciális online tanfolyamok, amelyek közül választhat.

Hogyan fizethetek Lash And Lashes tanfolyamáért?

A résztvevők képzési díjakat (letétet) fizetnek Lash And Lashes -nek banki átutalással (előre utalás) vagy hitelkártyával (OTP Simple Pay). A képzésen való részvétel feltétele, hogy a képzési díjat megkapja a szolgáltató bankszámlájára. A résztvevők kötelesek letétet fizetni a Lash And Lashes részére a jelentkezés benyújtását követő 3 munkanapon belül.

Milyen szállítási lehetőségeket kínál Lash And Lashes?

A Lash And Lashes két szállítási módot kínál kedves vásárlóinak: az első az, hogy átveszi a csomagot az üzletükből, a második pedig az általuk nyújtott háztól-házig szolgáltatás, amelyet másnap kézbesítenek, a teljes értékért. a Lash And Lashes megrendelés ingyenes szállításából 20.000 Ft feletti rendelések esetén a GLS expressz szolgáltatást használják a biztonságos szállításhoz.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lash And Lashes honlapját?

Igen. Lash And Lashes annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Lash And Lashes tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Lash And Lashes kuponjaikat?

A Lash And Lashes Akciók-e használati szabályai a következők: A bevásárlókosáron keresztül közvetlenül a fizetési oldalra ugorhat, a Lash And Lashes Akciók-ét betöltheti a kitölthető ablakba, majd kiválaszthatja az Önnek megfelelő fizetési módot, ekkor általában is használhatja a Lash And Lashes Akciók-ét.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lash And Lashes-nál?

Lash And Lashes kuponkód érvényességi idejét a megfelelő időnek állítják be, ezért nem mindig érvényes. Ezért az ügyfeleknek a különböző igényeiknek megfelelően gyorsan kell használniuk a Lash And Lashes kuponkód-et. A lejárt Lash And Lashes kuponkód nem hozhat kényelmet az ügyfelek számára.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lash And Lashes kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.