ekuponok.com

LELOSI kupon és Akciók 65% - Szeptember 2021

FAQ for LELOSI

Milyen anyagból készül LELOSI nadrágja?

LELOSI Az AAMF® tartósabb és rugalmasabb vegán tejselyem szövet, amely organikus selyemből és tejszövetből lett átalakítva. Nagyon puha és kényelmes anyag, egyedülálló a piacon. Ez egy poliészter alapú anyag, amelyet speciális eljárással állítottak elő. Bár az anyag mesterséges, nagyon kényelmes viselet.

Milyen fizetési módokat fogad el a LELOSI?

A LELOSI webhelyen választhat a hitelkártyás fizetés és az utánvétes fizetés között. Utánvét esetén kezelési díj fizetendő. Ha PayPall vagy proforma számla segítségével szeretne fizetni (banki átutalással), kérik, vegye fel velük a kapcsolatot e -mailben. Ha a rendelt nadrág nem illik, természetesen visszaadhatja.

LELOSI ajándékkártyákat árul?

Szeretnél meglepni valakit, de nem tudod mit? Vásároljon neki ajándékutalványt LELOSI -tól, hogy ajándékot tudjon választani magának. Fizikai kártyákat és digitális kártyákat is vásárolhat. Fizikai kártyákat fognak küldeni, hogy különleges alkalmakkor odaadhassa szeretteinek. A fuvardíjat Ön viseli. A digitális kártyát e -mailben küldik Önnek, amely tartalmazza az ellenőrzéshez szükséges információkat. Ajándékkártya vásárlásakor nincs kezelési díj. Az ajándékutalvány egy évig érvényes. Választhat 8000, 12000, 20000, 35000, 50000 forint ajándékutalványt.

LELOSI elfogadja a visszaküldéseket?

Bár a LELOSI a legjobb szolgáltatásokat és termékeket igyekszik nyújtani, tudják, hogy bizonyos esetekben cserére, visszaküldésre vagy panasz benyújtására van szükség. A megvásárolt termék a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldhető. A vevő eldöntheti, hogy cserét vagy visszatérítést kér. Csak teljesen új, tiszta és sértetlen állapotban vihetik vissza a terméket az eredeti címkére. Nem lehet rajta kopás vagy mosás jelei. LELOSI kollégái a GLS futárszolgálattal fogják megszervezni a visszaküldést a kapott űrlapnak megfelelően. Ennek ára 1200 forint.

E-mail címmel kell regisztrálnom a LELOSI honlapját?

Igen. A LELOSI rengeteg előnyeivel és kedvezményeivel jár tagjaik számára, és a lehető legjobb élményt és szolgáltatást kívánják nyújtani az ügyfeleknek. Ne habozzon, kattintson a LELOSI oldalára és regisztráljon.

Hogyan lehet online használni a LELOSI kuponjaikat?

A LELOSI vásárlásákor felhasználható a megfelelő kupon a fizetés során. Ellenőrizze a személyes honlapját, és kattintson a saját kuponjaimra a meglévő LELOSI kuponok megtekintéséhez. Minden LELOSI kupon-e használatának feltételei vannak. Ha a feltételek teljesülnek, akkor felhasználhatók a LELOSI kupon-e.

Mennyi ideig érvényes a kupon a LELOSI-nál?

A LELOSI Akciók nem állandó érvényű, vagyis bármely más vállalkozás LELOSI kupon-e nem tartósan érvényes. Siessen és használja a LELOSI Kuponok-t, hogy elérhesse a maximális kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb LELOSI kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.