ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lencsék Kuponok

Lencsék Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for Lencsék

Milyen fizetési módokat fogad el a Lencsék?

Lencsék Utánvét elfogadása: Az ügyfeleknek készpénzzel kell fizetniük a csomag kézhezvétele után. Online fizetést és hitelkártyát is elfogadnak. Az interneten történő fizetéshez a következő típusú bankkártyákat használhatja: MasterCard, Visa és Maestro. A fenti kártyával regisztráció és kártya adatai nélkül is fizethet az OTP Simplepay felületén.

Lencsék hogyan juttatja el a megrendelt termékeket az otthonomba?

A FOXPOST csomagautomata segítségével könnyedén, időtakarékosan és kényelmesen fogadhatja az online megrendelt termékeket, akár 3 munkanapig, kombinálva a napi vásárlást a csomagok átvételével. Ami még csodálatos, hogy nemcsak időt takaríthat meg, hanem a környezetet is megóvhatja, mert a futárnak nem kell hazamennie. Az automatikus poggyászterminálok bevásárlóközpontokban, hipermarketekben és más forgalmas területeken helyezkednek el. Szállítási idő: A legtöbb kontaktlencse és ápolószer másnap átvehető! A terméket a szállítás napjától számított 3 munkanapig tárolják. Ha nem tud átadási helyet biztosítani, ahol hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között veheti át a csomagját, választhatja, hogy az ország több mint 600 átvételi helyén veszi át csomagját. Azt is megteheti, hogy Lencsék üzletében maga veszi át.

Lencsék elad ajándék kártyákat?

Igen, ez az. Lencsék gyönyörűen kinyomtatott ajándékkártyákat árul 5000 Ft értékben. Amikor az ügyfelek fizetnek a Lencsék termékekért (napszemüvegek, szemüvegek, kontaktlencsék, ápolószerek) és szolgáltatásokért, amelyeket online áruházukban megrendelnek, ajándékkártyákat lehet használni optikai rendszereikhez. Természetesen beválthatja a Ray-Ban, a Prada, az Oakley, a Police vagy a Lencsék bármely más márkájú napszemüveg vásárlásakor is! Az ajándékkártyákat expressz és kézbesítéssel lehet megrendelni, a szállítás pontos, de csak az OPTIKÁNKBAN válthatók be!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lencsék honlapját?

Igen. A Lencsék regisztrációs felületével rendelkezik a hivatalos webhelyén, kattintson a gombra, és kövesse az utasításokat a sikeres regisztrációhoz. Az e-mailre való regisztráció után akár Lencsék legfrissebb tevékenységéről és szolgáltatásáról szóló értesítéseket is kaphatja, amelyek nagyszerű kényelmet nyújtanak Önnek.

Hogyan lehet online használni a Lencsék kuponjaikat?

Először az ügyfeleknek meg kell erősíteniük, hogy a megrendelésük képes-e használni ezt a Lencsék Kuponkódok-ét. Ha használható, lépjen közvetlenül a fizetési oldalra, és kövesse az utasításokat a sikeres használatához. Ha az ügyfél azt a Lencsék Kuponkódok -ét használja, amely nem felel meg a megrendelésének, akkor a megrendelés nem lesz jogosulni a kedvezményre, ezért kérjük, hogy gondosan válasszon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lencsék-nál?

Az ügyfelek ellenőrizhetik a megfelelő használat időszerűségét és hatókörét a Lencsék Kuponkódok megfelelő weboldalán. Annak érdekében, hogy ne maradjon le minden, az Ön számára előnyös ajánlatról, javasolják, hogy időben használja fel a Lencsék Kuponok-ét, nehogy a lejárta után nem tudja tovább használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lencsék kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.