ekuponok.com
Főoldal Üzletek Letmicro

Letmicro Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Letmicro

Meddig tart a Letmicro termékeinek jótállási ideje?

A Letmicro kétéves garanciát vállal. Ha a termék minimális eltarthatósági idejét hivatalos előírások vagy kötelező műszaki előírások (kötelező eltarthatósági idő) rögzítik, és ez viszonylag rövid, akkor ez az időszak a nyilatkozat igazolására vonatkozik. Ha a vásárlás után az első hat hónapban hiba lép fel, a kereskedőnek bizonyítania kell, hogy a hibát a termék nem tartalmazta a vásárláskor, és hogy a hiba oka nem a teljesítéskor fennálló állapot, hanem a termék nem megfelelő használata miatt. Az első hat hónapban a kereskedőknek kell viselniük az összes költséget.

Letmicro-ban milyen szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre?

Letmicro együttműködött a GLS-szel. A GLS expressz szolgáltatást egy munkanapon belül szállítják. A szolgáltatási díj csak 1150 Ft! A PostaPont a Magyar Posta Logistics szolgáltatása. Az árut a szállítás után egy munkanapon belül átveheti a postán, a Mol kúton, a Coop üzletben vagy a közelében lévő csomagautomatában! A szolgáltatási díj csak 1150 Ft! Személyes átvétel, ingyenes szállítás és ingyenes fizetés!

Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre Letmicro üzletében?

Megrendeléskor hitelkártyával vagy Alipay-val fizethet, vagy választhat banki átutalást vagy készpénzbefizetést a Letmicro bankszámlájára. A személyes készpénzfizetés átmenetileg nem érhető el, kérik, válasszon másik fizetési módot a jelenlegi helyzet! Házhoz szállítás és PostaPont utánvét, a díj 495 forint. Miután a befizetés sikeres volt, Letmicro a lehető leghamarabb feldolgozza megrendelését.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Letmicro honlapját?

Igen. Letmicro annak érdekében, hogy jobb vásárlási élményt és szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok előnyeit. Az e-mail címmel történő regisztráció a legegyszerűbb módszer a Letmicro tagjává válni.

Hogyan lehet online használni a Letmicro kuponjaikat?

A Letmicro Kuponkódok-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Letmicro Kuponkódok használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Letmicro oldalán. Nem szabad kihagynia.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Letmicro-nál?

Különböző kuponok esetén a Letmicro által beállított érvényességi idő eltérhet. Ha pontosabb érvényességi időt szeretne tudni, akkor a kupon aljára kattintva megtekintheti. Ugyanakkor követheti a ekuponok.com webhelyét is, ha többet szeretne megtudni a Letmicro-ről.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Letmicro kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.