ekuponok.com
Főoldal Üzletek Libri Kuponok

Libri Kuponok és Kuponkódok 80% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Libri kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Libri

  Milyen előnyökkel jár a Libri ajándékkártyája?

  Ajándékkártyákkal vásárolhat a Libri könyvesboltokban és üzletekben. Mindenki szeret olvasni, de az emberek nem biztos, hogy kiválaszthatják a mindenki számára tökéletes könyvet. Minden alkalommal adja át az ünnepi köntösbe rejtett Libri ajándékkártyát, így biztosíthatja, hogy családja és barátai mindig megkapják kedvenc könyvüket. Miután a feltöltött összeggel megtartotta az ajándékkártyát, a kártyabirtokos tetszőleges számú vásárlást végezhet a kiválasztott Libri könyvesboltban, a feltöltési összeg erejéig. A rendszer a fizetés során levonja a megadott vásárlási összeget a kártya egyenlegéről.

  Milyen előnyei vannak Libri hűségprogramjának?

  Libri hisz a hosszú távú kapcsolatokban, ezért fontos számukra az ismétlődő ügyfelek megbecsülése. A Libri hűségprogramja keretében a hűségprogramban szereplő minden termék vásárlásának 10% -át pont formájában jóváírják hűségkártyáján. A terv pontgyűjtésen alapul. A könyvesboltjaikban és az online áruházakban megvásárolt hűségprogramban szereplő termékekért a törzsvásárlói kártyájuk árának 10% -át számolták hűséges vásárlóiknak, vagyis minden megvásárolt 10 forintért 1 pontot keresnek. Az adott vásárláshoz használt pontokat a termék átvételét követő munkanaptól lehet használni. Beváltáskor 1 pont egyenértékű 1 forinttal. A vásárlási időszak alatt beváltható pontok száma elérheti a bevásárlókosárban fizetendő érték 50% -át. Libri úgy véli, hogy a könyvek és a dráma iránti szeretet kiegészíti egymást. Nemcsak törzsvendégeik vásárolhatják olcsóbban a könyveiket, hanem az Örkény Színház előadásaiért is kaphatnak állandó 10% -os kedvezményt.

  Hogyan fizetek a megrendelt Libri termékért?

  Helyszíni fizetés: A Libri üzletben: Készpénz, hitelkártyák és / vagy ajándékkártyák és a következő utalványok kézhezvétele után fizethet megrendeléséért. Házhoz szállítás: Készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a megrendelés kézhezvétele után. A futárszolgálat nem fogad el ajándékkártyát. Pick Pack Pontok: A megrendelés kézhezvételét követően készpénzzel és hitelkártyával fizethet. Ezek az átvételi pontok nem fogadják el az ajándékutalványt. Postán: A megrendelést a megrendelés kézhezvétele után készpénzzel és hitelkártyával lehet fizetni. Online hitelkártyás fizetés: Ön a SimplePay fizetési oldalra kerül, ahol bankkártyájával fizethet a bank által használt PCI DSS tanúsított titkosított tranzakción keresztül. Használhat PayPal vagy ajándék kártyákat is.

  Libri hogyan küldi el a megrendelt könyveimet?

  Libri a megrendelt könyveket a jelenlegi adatvédelmi irányelveiben felsorolt ​​futárszolgálaton keresztül juttatja el Önhöz. A megrendelést a futárszolgálat szállítja ki, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. Amikor átadják a csomagot a futárszolgálatnak, e-mailben értesítik a részleteket. A házhoz szállítás költsége a megvásárolt könyv értékétől függ. 90 000 Ft feletti megrendelések esetén a Libri ingyenes szállítást biztosít!

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Libri honlapját?

  Igen. Ha lépést akar tartani Libri legfrissebb információival és a tagok előnyeit szeretné szerzni, akkor csak a libri.hu webhelyét kell regisztrálnia tagként. Ellátogathatja a libri.hu kezdőlapját, alján található a regisztrációs felület, a regisztráció befejezéséhez kövesse a vonatkozó utasításokat, ami nagyon egyszerű.

  Hogyan lehet online használni a Libri kuponjaikat?

  A fizetési oldalra történő belépéshez kattintson a Libri oldalán található "Fizetés” gombra, illessze be a Libri Kedvezmény Kódok-ét a kijelölt helyre, majd kattintson az "Alkalmaz” gombra a zökkenőmentes fizetéshez.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Libri-nál?

  A Libri kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Libri Kedvezmény Kódok -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

  További Akciók, mint Libri Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Szerezz Akár 20% Kedvezménnyeles Behringer PK108A 240W 8 PA Aktív Bluetooth Hangfal Termékeket DjSoundLight Oldalon

   Minden DjSoundLight Kupon Lejár 12-2-23
  • Ajánlatok

   Szerezz Kártyarendelés Terméket 2060Ft-tól HungaryCard Oldalon

   Minden HungaryCard Kupon Lejár 11-2-23
  • Ajánlatok

   H&M - Ingyenes Szállítás Klubtagoknak 12.000 Ft Felett

   Minden H&M Kupon Lejár 24-3-23
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 35%-t S M Termékekre Divattenger Oldalon

   Minden Divattenger Kupon Lejár 9-2-23
  • Ajánlatok

   Notebook.Hu Akció: 20%% Kedvezmény Laptopokra

   Minden Notebook.hu Kupon Lejár 27-4-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Libri kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.