ekuponok.com

Libri Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for Libri

Milyen előnyökkel jár a Libri ajándékkártyája?

Ajándékkártyákkal vásárolhat a Libri könyvesboltokban és üzletekben. Mindenki szeret olvasni, de az emberek nem biztos, hogy kiválaszthatják a mindenki számára tökéletes könyvet. Minden alkalommal adja át az ünnepi köntösbe rejtett Libri ajándékkártyát, így biztosíthatja, hogy családja és barátai mindig megkapják kedvenc könyvüket. Miután a feltöltött összeggel megtartotta az ajándékkártyát, a kártyabirtokos tetszőleges számú vásárlást végezhet a kiválasztott Libri könyvesboltban, a feltöltési összeg erejéig. A rendszer a fizetés során levonja a megadott vásárlási összeget a kártya egyenlegéről.

Milyen előnyei vannak Libri hűségprogramjának?

Libri hisz a hosszú távú kapcsolatokban, ezért fontos számukra az ismétlődő ügyfelek megbecsülése. A Libri hűségprogramja keretében a hűségprogramban szereplő minden termék vásárlásának 10% -át pont formájában jóváírják hűségkártyáján. A terv pontgyűjtésen alapul. A könyvesboltjaikban és az online áruházakban megvásárolt hűségprogramban szereplő termékekért a törzsvásárlói kártyájuk árának 10% -át számolták hűséges vásárlóiknak, vagyis minden megvásárolt 10 forintért 1 pontot keresnek. Az adott vásárláshoz használt pontokat a termék átvételét követő munkanaptól lehet használni. Beváltáskor 1 pont egyenértékű 1 forinttal. A vásárlási időszak alatt beváltható pontok száma elérheti a bevásárlókosárban fizetendő érték 50% -át. Libri úgy véli, hogy a könyvek és a dráma iránti szeretet kiegészíti egymást. Nemcsak törzsvendégeik vásárolhatják olcsóbban a könyveiket, hanem az Örkény Színház előadásaiért is kaphatnak állandó 10% -os kedvezményt.

Hogyan fizetek a megrendelt Libri termékért?

Helyszíni fizetés: A Libri üzletben: Készpénz, hitelkártyák és / vagy ajándékkártyák és a következő utalványok kézhezvétele után fizethet megrendeléséért. Házhoz szállítás: Készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a megrendelés kézhezvétele után. A futárszolgálat nem fogad el ajándékkártyát. Pick Pack Pontok: A megrendelés kézhezvételét követően készpénzzel és hitelkártyával fizethet. Ezek az átvételi pontok nem fogadják el az ajándékutalványt. Postán: A megrendelést a megrendelés kézhezvétele után készpénzzel és hitelkártyával lehet fizetni. Online hitelkártyás fizetés: Ön a SimplePay fizetési oldalra kerül, ahol bankkártyájával fizethet a bank által használt PCI DSS tanúsított titkosított tranzakción keresztül. Használhat PayPal vagy ajándék kártyákat is.

Libri hogyan küldi el a megrendelt könyveimet?

Libri a megrendelt könyveket a jelenlegi adatvédelmi irányelveiben felsorolt ​​futárszolgálaton keresztül juttatja el Önhöz. A megrendelést a futárszolgálat szállítja ki, előzetes telefonos egyeztetés nélkül. Amikor átadják a csomagot a futárszolgálatnak, e-mailben értesítik a részleteket. A házhoz szállítás költsége a megvásárolt könyv értékétől függ. 90 000 Ft feletti megrendelések esetén a Libri ingyenes szállítást biztosít!