ekuponok.com
Főoldal Üzletek Libristo kupon

Libristo kupon és Akciók 60% - Augusztus 2022

FAQ for Libristo

Milyen átvételi lehetőségeket kínál a Libristo?

Libristo online áruháza többféle átvételi lehetőséget kínál. Válassza ki az Önnek megfelelőt. A DPD expressz szolgáltatás a csomag elküldésétől számítja a csomagot, és ennek ára 1 599 Ft. Ingyenes szállítás 11 999 Ft felett. Magyar Posta: A csomagokat általában a kézbesítést követő 48 órán belül kézbesítik. A szállítási díj 1399 forint, a szállítás pedig 11 999 forint vagy annál magasabb. Szállítás a csomagküldő helyre 799 Ft, ingyenes szállítás 11 999 Ft felett.

Milyen fizetési módokat fogad el a Libristo?

Libristo online áruháza többféle fizetési módot kínál. Válassza ki az Önnek megfelelőt. Ha utánvéttel választja, a kezelési díj 349 Ft. Ha banki átutalást választ, nincs kezelési díj. Fizethet hitelkártyával is. Ha az online fizetés mellett dönt, használhatja a Visa, MasterCard, Maestro, Visa elektron.

Milyen kedvezményt kínál a Libristo?

Élvezze az 590 Ft kedvezményt az első vásárláskor! Libristo nem küld spamet, csak remek ajánlatokat és tippeket küld. Az ISIC, ITIC, IYIC és ALIVE kártyák tulajdonosai 5% kedvezményben részesülnek a Libristo által biztosított könyv árából. A kedvezmény nem vonatkozik a már értékesített termékekre vagy a nyelvtankönyvi kedvezmények bizonyos könyveire. A könyvek adatlapjának "Könyvparaméterek" szakaszában megtalálja azokat a könyveket, amelyekre kedvezmények érvényesek az "ISIC kedvezmény" kifejezés alatt.

Van Libristo hűségprogramja?

Azok számára, akik tömegesen vásárolnak könyveket, például iskolákban, óvodákban, könyvtárakban, a Libristo lehetőséget biztosít általános ügyfélfiók létrehozására, lehetővé téve különleges kedvezmények igénybevételét: személyes kedvezmények, legalacsonyabb árak, ingyenes szállítás és csomagolás, rugalmas rendelésfeldolgozás módszerek. Egy félig üres könyvespolc minden bizonnyal nagyon szomorú jelenetet nyújt. Ezért Libristo boldog, és gyakran jutalmazza törzsvásárlóit különféle kedvezményekkel, ajándékokkal vagy különleges ajánlatokkal. Mit szólnál 5% kedvezményhez vagy ingyenes szállításhoz a következő vásárláskor?

E-mail címmel kell regisztrálnom a Libristo honlapját?

Igen. libristo.hu tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Libristo preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Libristo kupon-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Libristo kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Libristo weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Libristo kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Libristo-nál?

A Libristo kedvezményes időkorlátot határoz meg az egyes kuponok alján, és minden kuponnak más az érvényességi ideje. Az ügyfeleknek csak a Libristo Kuponok -et kell kiválasztaniuk a legnagyobb engedménnyel az érvényességi időn belül.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Libristo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.