ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lidl Kuponok

Lidl Kuponok és Kuponkódok 90% - Október 2022

FAQ for Lidl

Lidl-nek van házhozszállítási szolgáltatása?

Országos üzlethálózattal rendelkező kereskedelmi vállalatként a Lidl sajnos még nem nyújtott ilyen szolgáltatásokat annak érdekében, hogy termékeiket a szokásos minőségben és a legjobb áron tudják Önnek biztosítani. Mivel azt akarják, hogy vásároljon az üzletükbe, hogy maximalizálja az áruk minőségét. De ez a szolgáltatás a jövőben várható.

Hogyan fizetek Lidl üzletében?

A Lidl áruháza a következő memóriakártyákat fogadja el: VISA, Visa Electron, American Express, MasterCard, MasterCard Electronics, Master of Arts, Liddell Hungary Bt tárolója. A következő kibocsátási utalványokat vagy feltöltőkártyákat fogadjuk el. Lidl szupermarket vásárlási utalvány. Ha segítségre van szüksége, kérik, vegye fel velük a kapcsolatot!

Hogyan vásárolhat ajándékutalványokat a Lidl-tol?

Az ajándékutalvány egy beváltható műanyag kártya, amelyet a Lidl bármely üzletében megvásárolhat. Ideális ajándék bárki számára. Rendelkezésre álló címletek: 2000, 5000, 10000, -Ft. Az utalvány a vásárláskor aktiválódik, előtte nincs összeg. Ezt követően az aktiválástól számított 3 éven belül bármely termék megvásárolható a Lidl bármely magyarországi üzletében, a kártyán látható értékhatárig.

Hogyan jelenthetem be panaszomat a Lidl-re?

Ha panasza van Lidl üzletével vagy az általuk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, javasolják, hogy e-mailben vagy telefonon vegye fel velük a kapcsolatot. Telefonos ügyfélszolgálatuk hétköznap reggel 8-tól 18-ig, szombaton pedig 8-tól 15-ig tart. Szóbeli panaszt tehet az üzletvezetőnek vagy annak helyettesének is, ők azonnal kivizsgálják és lehetőség szerint orvosolják.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lidl honlapját?

Igen. A Lidl minden vásárlásának kielégítése érdekében regisztrálhat tagként az e-mail címével. A Lidl nagy jelentőséget tulajdonít a tagok érzéseinek, és e-mailben elküldi a legfrissebb Lidl Kuponok-t is.

Hogyan lehet online használni a Lidl kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Lidl Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Lidl oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lidl-nál?

Magabiztos legyen, hogy a Lidl üzletben költ. A Lidl Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Lidl Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lidl kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.