ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lidl Kuponok

Lidl Kuponok és Kuponkódok 90% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Lidl kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Lidl

  Lidl-nek van házhozszállítási szolgáltatása?

  Országos üzlethálózattal rendelkező kereskedelmi vállalatként a Lidl sajnos még nem nyújtott ilyen szolgáltatásokat annak érdekében, hogy termékeiket a szokásos minőségben és a legjobb áron tudják Önnek biztosítani. Mivel azt akarják, hogy vásároljon az üzletükbe, hogy maximalizálja az áruk minőségét. De ez a szolgáltatás a jövőben várható.

  Hogyan fizetek Lidl üzletében?

  A Lidl áruháza a következő memóriakártyákat fogadja el: VISA, Visa Electron, American Express, MasterCard, MasterCard Electronics, Master of Arts, Liddell Hungary Bt tárolója. A következő kibocsátási utalványokat vagy feltöltőkártyákat fogadjuk el. Lidl szupermarket vásárlási utalvány. Ha segítségre van szüksége, kérik, vegye fel velük a kapcsolatot!

  Hogyan vásárolhat ajándékutalványokat a Lidl-tol?

  Az ajándékutalvány egy beváltható műanyag kártya, amelyet a Lidl bármely üzletében megvásárolhat. Ideális ajándék bárki számára. Rendelkezésre álló címletek: 2000, 5000, 10000, -Ft. Az utalvány a vásárláskor aktiválódik, előtte nincs összeg. Ezt követően az aktiválástól számított 3 éven belül bármely termék megvásárolható a Lidl bármely magyarországi üzletében, a kártyán látható értékhatárig.

  Hogyan jelenthetem be panaszomat a Lidl-re?

  Ha panasza van Lidl üzletével vagy az általuk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, javasolják, hogy e-mailben vagy telefonon vegye fel velük a kapcsolatot. Telefonos ügyfélszolgálatuk hétköznap reggel 8-tól 18-ig, szombaton pedig 8-tól 15-ig tart. Szóbeli panaszt tehet az üzletvezetőnek vagy annak helyettesének is, ők azonnal kivizsgálják és lehetőség szerint orvosolják.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Lidl honlapját?

  Igen. A Lidl minden vásárlásának kielégítése érdekében regisztrálhat tagként az e-mail címével. A Lidl nagy jelentőséget tulajdonít a tagok érzéseinek, és e-mailben elküldi a legfrissebb Lidl Kuponok-t is.

  Hogyan lehet online használni a Lidl kuponjaikat?

  A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Lidl Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Lidl oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Lidl-nál?

  Magabiztos legyen, hogy a Lidl üzletben költ. A Lidl Kuponkódok használható a ekuponok.com webhelyén. De lehet, hogy hosszú távon nem hatékony, mert néhány Lidl Kuponkódok csak rövid távon hatékony.

  További Akciók, mint Lidl Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Kapj Szupergyors Hosting WordPresshez Terméket Csak 8535,00Ft-ért Ionos Oldalon

   Minden IONOS Kupon Lejár 10-2-23
  • Ajánlatok

   20% Megtakarítás A Megrendelésen Válassz 12 Kamerás IP Kamerarendszereink Közül Termékekre

   Minden Kameradepo Kupon Lejár 9-2-23
  • Ajánlatok

   Effektek 18,900Ft-tól

   Minden Roland 5000 Kupon Lejár 7-2-23
  • Ajánlatok

   Kapj The Ripe Guarantee Terméket Legalacsonyabban £2,500-tól Insurance Ripe Insurance Oldalon

  • Ajánlatok

   Kapj Rozsdamentes Korlát Terméket Csak 3900Ft-ért Házravaló Oldalon

   Minden Házravaló Kupon Lejár 11-2-23
  • Ajánlatok

   AKCIÓK 611Ft-tól

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Lidl kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.