ekuponok.com
Főoldal Üzletek LifeStyleShop Kuponok

LifeStyleShop Kuponok és Kuponkódok 50% - Szeptember 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes LifeStyleShop kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for LifeStyleShop

  A LifeStyleShop-től történő vásárlás után, mikor kapom meg a rendelésemet?

  Megrendelését a megrendeléstől számított maximum 5-8 munkanapon belül kézhez kapja. (A legtöbb rendelés 2-3 napon belül kiszállításra kerül, de bizonyos esetekben ez tovább tart.) Ha valamilyen okból nem tudjuk teljesíteni az Ön által leadott rendelést, vagy késleltetik a szállítást, LifeStyleShop ügyfélszolgálata értesíteni fogja Önt a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

  Milyen fizetési módokat kínál a LifeStyleShop?

  Utánvét lehetséges, ekkor a teljes összeget a csomag átvétele után készpénzben vagy bankkártyával a GLS futárszolgálatának fizetheti, melynek díja 390 Ft. A következő hitel- vagy betéti kártyákkal is fizethet: MasterCard, Maestro, Visa, American Express. LifeStyleShop elsősorban hitelkártyás fizetést javasol. Mert a bankkártyás fizetés nagyon népszerű.

  Mi a teendő, ha problémát tapasztalok LifeStyleShop termékének használata közben?

  A LifeStyleShop 2 éves tartozékgaranciával értékesít termékeket. Az első 6 hónap során, ha a vásárló igazolja, hogy a terméket a szolgáltatótól vásárolta (számla vagy számla másolatának bemutatásával), nincs más teendője, mint a hiba bejelentése. Tehát az általuk biztosított jótállási idő még mindig viszonylag hosszú. Sok vásárlónak szüksége van a jótállási szabályzatra is.

  Lehet kérni ajándékcsomagolást a LifeStyleShop-től?

  Sok ügyfél szeretne tudni a LifeStyleShop által nyújtott egyéb szolgáltatásokról is. Plusz szolgáltatás, amit ügyfeleiknek kínálhatnak, az ajándékcsomagolás. Sok vásárlónak továbbra is ajándékot kell vásárolnia a webshopjukban. Így, ha Ön is szeretne ajándékot vásárolni barátainak, rokonainak, akkor választhatja az általuk nyújtott ajándékcsomagolási szolgáltatást.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a LifeStyleShop honlapját?

  Igen. Ellátogathatja a lifestyleshop.hu kezdőlapját és megtalálja a regisztrációs felületet, aztán követheti az utasításokat a regisztráció befejezéséhez. A regisztrációval csatlakozhat a LifeStyleShop tagjaihoz, és élvezheti a tagok kizárólagos előnyeit.

  Hogyan lehet online használni a LifeStyleShop kuponjaikat?

  Csak töltse ki a LifeStyleShop Kuponkódok-ét a megfelelő ablakba, aztán a megfelelő kedvezményt kaphatja megrendeléséhez. A LifeStyleShop Kuponkódok-ét csak az érvényes megrendelésekhez érinti. Ha megrendelése érvénytelen, vagyis ha lemondja a megrendelést, a kedvezmény nem lép érvénybe, és a LifeStyleShop Kuponkódok visszatér a kártyacsomagjába, és várakozik a következő használatra.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a LifeStyleShop-nál?

  Minden LifeStyleShop Kuponok más lejárati idővel rendelkezik. Kiválaszthatja a LifeStyleShop Kuponok-et, amelyet használni szeretne a fizetéskor. Van néhány LifeStyleShop Kuponok is, amelyek korlátozzák a felhasználás körét, ezért azt is ezen a körön belül kell használnia. Például, ha egy bizonyos típusú termék elfogyott, akkor a LifeStyleShop Kuponok érvénytelen lesz.

  További Akciók, mint LifeStyleShop Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   Akár 82% Off

   Minden Hostinger Kupon Lejár 23-9-23
  • Ajánlatok

   Kapj Borsmenta Illóolaj Mentha Piperita 12 Terméket Csak 4.990Ft-ért Arowadoki Oldalon

   Minden Arowadoki Kupon Lejár 25-9-23
  • Ajánlatok

   Kapj Vállalati Terméket Legalacsonyabban 38100Ft-tól ALKOHOL-SZONDA Oldalon

  • Ajánlatok

   75% Kedvezmény Erre Csak Maiooo Oldalon

   Minden Iooo Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Kiárusítás Akár – 60% Megtakarítás A Megrendelésen A Lyke.hu Oldalon

   Minden LYKE.HU Kupon Lejár 30-9-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb LifeStyleShop kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.

  A ekuponok.com cookie-kat használ annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújthassuk webhelyünkön. Ha folytatja, a ekuponok.com feltételezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat. Olvass tovább