ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek LightInTheBox

LightInTheBox Kuponkódok 90% - Január 2022

FAQ for LightInTheBox

Hogyan mŇĪk√∂dik a LightInTheBox hŇĪs√©gprogramja?

A LightInTheBox regisztr√°ci√≥ ut√°n a jutalmak √©s a pontok programj√°nak regisztr√°ci√≥ja hat√°lyba l√©p, √©s teljesen ingyenes. A jutalmak megszerz√©s√©nek sz√°mos m√≥dja van. 1. A minŇĎs√≠tett v√°s√°rl√°st v√©gzŇĎ tag (l√°sd a meghat√°roz√°st al√°bb) jutalmat kaphat, amely az adott v√°s√°rl√°s√©rt fizetett nett√≥ √∂sszeg 1% -√°nak felel meg (l√°sd a meghat√°roz√°st al√°bb). A jogosult v√°s√°rl√°s egy vagy t√∂bb term√©k online v√°s√°rl√°s√°t jelenti a LightInTheBox.com webhelyrŇĎl, √©s a teljes fizet√©s megt√∂rt√©nt. 2. Rendszeres prom√≥ci√≥s tev√©kenys√©geket tartanak, amelyek sor√°n prom√≥ci√≥s jutalmak nyerhetŇĎk a tev√©kenys√©g szab√°lyai szerint.

Mit jelent a LightInTheBox számára személyre szabott?

A LightInTheBox √∂sszes ruh√°ja, legyen az norm√°l vagy egyedi m√©retŇĪ, csak az √Ėn sz√°m√°ra k√©sz√ľlt, miut√°n megrendel. Ez azt jelenti, hogy gy√°raik nem mindegyik g√©pi ruha, de √ľgyes szab√≥ik gondosan kidolgozz√°k ŇĎket. A t√∂k√©letesen illeszkedŇĎ ruha a t√∂k√©letes m√©rettel kezdŇĎdik. MielŇĎtt egyedi ruh√°t rendelne a LightInTheBox kereskedŇĎtŇĎl, erŇĎsen javasoljuk, hogy keressen egy professzion√°lis helyi szab√≥t, aki seg√≠t a m√©ret pontos m√©r√©s√©ben. Otthon m√©rni √∂nmag√°t nehezebb, mint gondoln√°!

LightInTheBox biztons√°gosabb √©s egyszerŇĪbb fizet√©si m√≥dot biztos√≠t?

A LightInTheBox sz√°mos biztons√°gos √©s egyszerŇĪ fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l. Amikor a PayPal lehetŇĎs√©get v√°lasztja a fizet√©shez, a rendszer √°tir√°ny√≠tja a PayPal fizet√©si oldal√°ra, ahol a PayPal felhaszn√°l√≥nev√©vel √©s jelszav√°val bejelentkezve megerŇĎs√≠theti fizet√©s√©t. Fizethet hitelk√°rty√°val / bet√©ti k√°rty√°val is. Fizethet a Sv√©dorsz√°gban, N√©metorsz√°gban, Norv√©gi√°ban, D√°ni√°ban, Finnorsz√°gban, Ausztri√°ban el√©rhetŇĎ Klarn√°val is: Ha a k√©sŇĎbbi fizet√©si lehetŇĎs√©get v√°lasztja, akkor a Klarna oldalra ir√°ny√≠tja √°t szem√©lyes adatainak megad√°s√°hoz.

Milyen szállítási módokat kínál a LightInTheBox?

Az al√°bbiakban a LightInTheBox rakt√°rb√≥l sz√°ll√≠tott k√©szlet becs√ľlt sz√°ll√≠t√°si idej√©t mutatjuk be. Ezeknek a k√©szletelemeknek elt√©rŇĎ feldolgoz√°si ideje lehet, amelyeket online felt√ľntetnek a term√©kle√≠r√°sban. A teljes megrendel√©s teljes√≠t√©si ideje ennek megfelelŇĎen becs√ľlhetŇĎ meg. Postai szolg√°ltat√°s - nincs nyomon k√∂vet√©s; postai szolg√°ltat√°s nyomon k√∂vet√©se Braz√≠lia, Oroszorsz√°g, Olaszorsz√°g, Argent√≠na, Chile, Mexik√≥; gyors√≠tott posta: Oroszorsz√°g, Braz√≠lia 10-25 nap; Latin-Amerika (Braz√≠lia kiv√©tel√©vel) 7-15 nap.

E-mail címmel kell regisztrálnom a LightInTheBox honlapját?

Igen. A legt√∂bb kereskedŇĎ rendelkezik tagelŇĎny√∂kkel, √©s ez al√≥l a LightInTheBox sem kiv√©tel. A sikeres regisztr√°ci√≥ ut√°n a rendszer √∂sszegyŇĪjtheti az egyes fogyaszt√°sokra vonatkoz√≥ pontokat, √©s elk√ľldheti a LightInTheBox Kuponok-t √©s egy√©b elŇĎny√∂ket, amelyeket csak a tagok √©lvezhetnek.

Hogyan lehet online haszn√°lni a LightInTheBox kuponjaikat?

A LightInTheBox Kuponok-√©nek az a c√©lja, hogy min√©l t√∂bb elŇĎnyh√∂z jusson, √≠gy minden √ľgyf√©l nem hagyhatja ki a LightInTheBox Kuponok-e haszn√°lat√°nak lehetŇĎs√©g√©t. Amikor rendezi a megrendel√©st, k√∂vesse a l√©p√©seket l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre a megfelelŇĎ kedvezm√©ny megszerz√©s√©hez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a LightInTheBox-nál?

A LightInTheBox kuponja alj√°n az √©rv√©nyess√©gi idŇĎszak l√°that√≥, amelyet a lej√°rati d√°tum elŇĎtt lehet felhaszn√°lni. N√©h√°ny LightInTheBox kupon√°nak azonban nincs lej√°rati d√°tuma, √©s ezeket a kuponokat m√©g a prom√≥ci√≥s term√©kek teljesen elad√°sa elŇĎtt fel lehet haszn√°lni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb LightInTheBox kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.