ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Liliputi Kuponok

Liliputi Kuponkódok 60% - November 2022

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Liliputi k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Liliputi

  Liliputi ad el ajándékutalványokat?

  Term√©szetesen igen. Szeretne meglepet√©s aj√°nd√©kot adni egy bar√°tj√°nak vagy csal√°dj√°nak, de nem biztos benne, hogy mit szeret, vagy nincs j√≥ √∂tlete? Ezut√°n Liliputi aj√°nd√©kutalv√°nya seg√≠t megoldani aggodalmait. Csak aj√°nd√©kutalv√°nyt kell v√°s√°rolnia, √©s a Liliputi 24 √≥r√°n bel√ľl elk√ľldi az aj√°nd√©kutalv√°nyt k√∂zvetlen√ľl bar√°tainak vagy csal√°dtagjainak, ami nagyon k√©nyelmes. Aj√°nd√©kutalv√°nyuk √∂sszege √∂tezer forint vagy t√≠zezer forint.

  Liliputi mennyi rendelési értékért kínál ingyenes szállítást?

  Liliputi mindent megtesz annak √©rdek√©ben, hogy a megrendelt term√©keket a lehetŇĎ leghamarabb eljuttassa √Ėnh√∂z! A szem√©lyes √°tv√©tel az √ľzlet√ľkben ingyenes; GLS h√°zhozsz√°ll√≠t√°s: ha √°tutal√°ssal, hitelk√°rty√°val vagy PayPal-nal fizetsz, Magyarorsz√°gon 1290, sz√°ll√≠t√°skor 1690 Ft, ha a v√°s√°rl√°s √∂sszege meghaladja a 24 990 Ft-ot, ŇĎk viselik a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gedet, H√°zt√≥l h√°zig sz√°ll√≠t√°s eset√©n a rakt√°ri term√©kek sz√°ll√≠t√°si ideje 1-3 munkanap.

  Hogyan fizetek Liliputi online √°ruh√°z√°ban?

  Hozz√°f√©r√©s hitelk√°rty√°val vagy PayPal-on kereszt√ľl: Ha regisztr√°lt a PayPal-on, a PayPal felhaszn√°l√≥i adatait felhaszn√°lhatja biztons√°gos √©s k√©nyelmes online fizet√©shez. EllenkezŇĎ esetben a k√°rty√°j√°val gyors regisztr√°ci√≥ ut√°n fizethet a Paypal rendszeren kereszt√ľl. Ez√ļttal k√∂nnyebb lesz. Banki √°tutal√°ssal: utalja √°t a megfelelŇĎ √∂sszeget Liliputi sz√°ml√°j√°ra. Ut√°nv√©t (ut√°nv√©ttel): Ebben az esetben a term√©k lesz√°ll√≠t√°sakor adja meg a fut√°rnak a megrendel√©s √°r√°t, amely m√°r tartalmazza a sz√°ll√≠t√°si d√≠jat. Szem√©lyes √°tv√©tel: K√©szp√©nzzel vagy hitelk√°rty√°val is fizethet a Liliputi m√°rkaboltj√°ban!

  Milyen kedvezményt kínál a Liliputi?

  Ha szem√©lyes v√°s√°rl√°sr√≥l van sz√≥, akkor a Liliputi minden 3000 Ft-os fogyaszt√°s√©rt 1 doboz pontot ad, amelyet a pontgyŇĪjt√©si k√©zik√∂nyvben gyŇĪjthet. Minden fontos inform√°ci√≥ megtal√°lhat√≥ az al√°bbiakban: A boltban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°skor az √ľgyfelek 1 pontot kapnak minden 3000 Ft feletti kiad√°s√©rt. Egyszeri v√°s√°rl√°si kedvezm√©ny: 5 pont 5%, 10 pont 10%, 15 pont 15% √©s 20 pont 20%. Egy v√°s√°rl√°s eset√©n ak√°r 20 pontot is kereshet, m√©g akkor is, ha a v√°s√°rl√°s √©rt√©ke meghaladja a 60 000 forintot. Minden pontot bev√°lt√°sra haszn√°lnak, √©s a szil√°nkok nem ruh√°zhat√≥k √°t.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Liliputi honlapját?

  Igen. Liliputi annak √©rdek√©ben, hogy jobb v√°s√°rl√°si √©lm√©nyt √©s szolg√°ltat√°st ny√ļjtson az √ľgyfeleknek, kifejezetten bevezeti a tagok elŇĎnyeit. A tagok kiz√°r√≥lagos elŇĎnyeinek megszerz√©s√©hez regisztr√°lhat Liliputi tagk√©nt az e-mail c√≠m√©vel.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Liliputi kuponjaikat?

  Liliputi kuponj√°t meg kell adni a fizet√©si oldalon. Meg kell azonban jegyezni, hogy a kupon csak egyszer haszn√°lhat√≥ fel, haszn√°lat ut√°n automatikusan elt√°vol√≠t√°sra ker√ľl a kuponokb√≥l, √©s nem haszn√°lhat√≥ fel √ļjra. Liliputi megrendel√©s√©t a rendszer automatikusan √©szleli √©s felhaszn√°lja a fizet√©s sor√°n.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Liliputi-nál?

  A kuponok √©rv√©nyess√©gi ideje elt√©rŇĎ a Liliputi-n√°l. √Āltal√°ban megtekintheti az egyes kuponok konkr√©t felhaszn√°l√°s√°t, k√∂vetelm√©nyeit √©s lej√°rati idej√©t a Liliputi oldal√°n.

  További Akciók, mint Liliputi Kedvezmény Kódok

  • Kuponok

   EXTRA $ 50 Kedvezm√©ny Ezzel A Fekete P√©nteken √©s Cyber ‚Äč‚ÄčMonday K√≥ddal

   Minden Tomtop Kupon Lej√°r 23-1-23
  • Aj√°nlatok

   Szerezz Webáruház. Terméket 3200Ft-tól HOR Zrt Oldalon

   Minden HOR Zrt Kupon Lej√°r 7-12-22
  • Aj√°nlatok

   Spórolj Akár 25%-t Gyémántszemes Kirakó Mandala 6 Termékekre Tefestetted Oldalon

   Minden Tefestetted Kupon Lej√°r 8-12-22
  • Aj√°nlatok

   20% Kedvezménnyel A Kiválasztott Termékekre

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Liliputi kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.