ekuponok.com

Liliputi Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

FAQ for Liliputi

Liliputi ad el ajándékutalványokat?

Term√©szetesen igen. Szeretne meglepet√©s aj√°nd√©kot adni egy bar√°tj√°nak vagy csal√°dj√°nak, de nem biztos benne, hogy mit szeret, vagy nincs j√≥ √∂tlete? Ezut√°n Liliputi aj√°nd√©kutalv√°nya seg√≠t megoldani aggodalmait. Csak aj√°nd√©kutalv√°nyt kell v√°s√°rolnia, √©s a Liliputi 24 √≥r√°n bel√ľl elk√ľldi az aj√°nd√©kutalv√°nyt k√∂zvetlen√ľl bar√°tainak vagy csal√°dtagjainak, ami nagyon k√©nyelmes. Aj√°nd√©kutalv√°nyuk √∂sszege √∂tezer forint vagy t√≠zezer forint.

Liliputi mennyi rendelési értékért kínál ingyenes szállítást?

Liliputi mindent megtesz annak √©rdek√©ben, hogy a megrendelt term√©keket a lehetŇĎ leghamarabb eljuttassa √Ėnh√∂z! A szem√©lyes √°tv√©tel az √ľzlet√ľkben ingyenes; GLS h√°zhozsz√°ll√≠t√°s: ha √°tutal√°ssal, hitelk√°rty√°val vagy PayPal-nal fizetsz, Magyarorsz√°gon 1290, sz√°ll√≠t√°skor 1690 Ft, ha a v√°s√°rl√°s √∂sszege meghaladja a 24 990 Ft-ot, ŇĎk viselik a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gedet, H√°zt√≥l h√°zig sz√°ll√≠t√°s eset√©n a rakt√°ri term√©kek sz√°ll√≠t√°si ideje 1-3 munkanap.

Hogyan fizetek Liliputi online √°ruh√°z√°ban?

Hozz√°f√©r√©s hitelk√°rty√°val vagy PayPal-on kereszt√ľl: Ha regisztr√°lt a PayPal-on, a PayPal felhaszn√°l√≥i adatait felhaszn√°lhatja biztons√°gos √©s k√©nyelmes online fizet√©shez. EllenkezŇĎ esetben a k√°rty√°j√°val gyors regisztr√°ci√≥ ut√°n fizethet a Paypal rendszeren kereszt√ľl. Ez√ļttal k√∂nnyebb lesz. Banki √°tutal√°ssal: utalja √°t a megfelelŇĎ √∂sszeget Liliputi sz√°ml√°j√°ra. Ut√°nv√©t (ut√°nv√©ttel): Ebben az esetben a term√©k lesz√°ll√≠t√°sakor adja meg a fut√°rnak a megrendel√©s √°r√°t, amely m√°r tartalmazza a sz√°ll√≠t√°si d√≠jat. Szem√©lyes √°tv√©tel: K√©szp√©nzzel vagy hitelk√°rty√°val is fizethet a Liliputi m√°rkaboltj√°ban!

Milyen kedvezményt kínál a Liliputi?

Ha szem√©lyes v√°s√°rl√°sr√≥l van sz√≥, akkor a Liliputi minden 3000 Ft-os fogyaszt√°s√©rt 1 doboz pontot ad, amelyet a pontgyŇĪjt√©si k√©zik√∂nyvben gyŇĪjthet. Minden fontos inform√°ci√≥ megtal√°lhat√≥ az al√°bbiakban: A boltban t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°skor az √ľgyfelek 1 pontot kapnak minden 3000 Ft feletti kiad√°s√©rt. Egyszeri v√°s√°rl√°si kedvezm√©ny: 5 pont 5%, 10 pont 10%, 15 pont 15% √©s 20 pont 20%. Egy v√°s√°rl√°s eset√©n ak√°r 20 pontot is kereshet, m√©g akkor is, ha a v√°s√°rl√°s √©rt√©ke meghaladja a 60 000 forintot. Minden pontot bev√°lt√°sra haszn√°lnak, √©s a szil√°nkok nem ruh√°zhat√≥k √°t.