ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lizzycard akciók

Lizzycard akciók és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

FAQ for Lizzycard

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lizzycard honlapját?

Igen. Ha tagi juttatásokat szeretne kapni, regisztrálnia kell a Lizzycard weboldalát. A regisztrációs felület megtalálható a Lizzycard honlapján. A regisztráció után megkapja a Lizzycard Kuponkódok legfrissebb információit.

Hogyan lehet online használni a Lizzycard kuponjaikat?

Kövesse az alábbi lépéseket a Lizzycard szelvényeinek használatához: adja hozzá kedvenc termékeit a bevásárlókosárhoz lizzycard.hu-on, majd kattintson a bejelentkezéshez vagy egy új fiók létrehozásához, aztán térjen vissza a bevásárlókosárba, hogy kiválassza a megvásárolni kívánt Lizzycard termékeit (egyetlen termék, több megrendelést is leadhat együtt), átirányít a fizetési oldalra, a fizetési oldalon válassza ki a Lizzycard Akciók-ét a fizetési oldalon, és hajtsa végre a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lizzycard-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a lizzycard.hu-on. Ha az érvényességi időn belül a Lizzycard -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lizzycard kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.