ekuponok.com
Főoldal Üzletek L'Occitane

L'Occitane kedvezmények 60% - Június 2022

 • Ajánlatok

  Csak új ügyfél: Vágott 60% Ki Van Kapcsolva

  Lejár 25-9-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás és Visszatérítés A L'Occitane Vásárlás Esetén

  Lejár 25-9-22
 • Ajánlatok

  Szerezz Ingyenes Ajándék Kiválasztott Tételekkel

  Lejár 25-9-22
 • Ajánlatok

  15% Kedvezmény Az Első Megrendelésekről A Hírlevelekre Való Regisztrációval A L'Occitane Webhelyen

  Lejár 25-9-22
 • Ajánlatok

  L'Occitane Kuponkódok: : Akár 35% Kedvezmény Minimum Nélkül

  Lejár 25-9-22

FAQ for L'Occitane

Kínál a L'Occitane bármilyen születésnapi jutalmat?

L'Occitane szereti a születésnapot! Fiók létrehozásakor feltétlenül adja meg születésnapját, hogy különleges ajándékot kaphasson Provence-tól. Ha ez nem ad teljes választ kérdésére, forduljon hozzájuk, és ügyfélszolgálatuk mindig készen áll. Ingyenes kiszállítást is kaphat, ha először vásárol L'Occitane termékeket, amelyek minden 25 euró feletti megrendelés esetén felhasználhatók.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a L'Occitane webshopon?

L'Occitane csak USPS-en vagy FedEx-en keresztül szállít. Minden expressz vagy éjszakai megrendelés a FedEx-en keresztül történik. Nem használnak UPS-t áruk szállítására. Sajnos, ha normál szállítást választ, akkor nem tudják azonnal értesíteni, hogy az USPS vagy a Fedex szállítja-e a megrendelését. Ennek az az oka, hogy most az adott helyzet alapján választják ki a leghatékonyabb szállítási módot a csomagodhoz, hogy biztosítsák a csomag időben történő kézhezvételét. A L'Occitane az Egyesült Államok mind az 50 államába és területére szállít. Megrendeléseket is elfogadnak APO/FPO/DPO címekre. Elfogadnak postafiókcímeket. Az Egyesült Államok következő területeire szállították őket: Amerikai Szamoa, Mikronéziai Szövetségi Államok, Guam, Marshall-szigetek, Északi-Mariana-szigetek, Palau és Virgin-szigetek. A normál szállítási költség ezekre a területekre 4,95 USD.

L'Occitane elfogadja Klarnát?

Dél-Franciaország megtapasztalása még soha nem volt ilyen egyszerű. A L'Occitane a Klarnával együttműködve egyszerű és stresszmentes fizetési módot kínál Önnek. A fiók létrehozásához megadott hitel- vagy betéti kártyát használjuk az automatikus fizetéshez kéthetente. Ha időben fizet, nem várható kamat vagy költség. Amikor befejezik a megrendelését (általában ez a szállítási dátum), beszedik az első fizetést. A következő 3 részletet az első befizetést követően 2 hetente automatikusan megterheljük. Minden egyes részlet után 2 napon belül értesítést küldenek annak megerősítésére, hogy az esedékes részletet befizette. Nak nek

Kaphatok mintákat L'Occitane termékeiből?

Sajnos a L'Occitane nagyszámú kérelme miatt csak azoknak tudnak ingyenes mintát adni, akik online üzletükön keresztül vagy telefonon adnak le rendelést az ügyfélszolgálati csapatukkal. Minden online vagy telefonos rendeléshez hozzárendelhet egy ceremóniát, amely 3 ingyenes mintát tartalmaz az egyik legkelendőbb sorozatukból, amelyeket házhoz szállítása során kipróbálhat. Csak válassza ki a választott ceremóniát a pénztárnál, és az automatikusan hozzáadódik rendeléséhez. Ha szeretne tájékozódni termékeik és illataik széles kínálatáról, akkor felkérik Önt is, hogy látogassa meg a közeli L'Occitane butikját. Szépségtanácsadójuk személyre szabott szépségértékelést készít, Ön pedig különféle textúrákkal és illatokkal kísérletezve kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő terméket.

Kínál a L'Occitane bármilyen születésnapi jutalmat?

L'Occitane imádta a születésnapját! Fiók létrehozásakor ne felejtse el megadni születésnapját, hogy különleges ajándékot kaphasson Provence-tól. Ha ez nem ad teljes választ kérdésére, forduljon hozzájuk, ügyfélszolgálatuk mindig készen áll. Ingyenes szállítást is kap a L'Occitane első vásárlásakor, amely 25 EUR feletti rendelés esetén érhető el.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a L'Occitane webshopon?

L'Occitane csak USPS-en vagy FedEx-en keresztül szállítja. A FedEx minden rendelést kiszállít. Nem használnak UPS-t a szállításhoz. Sajnos, ha a normál szállítást választja, nem tudják azonnal értesíteni, hogy az USPS vagy a Fedex szállítja-e a megrendelését. Ennek az az oka, hogy most az Ön helyzete alapján választják ki a leghatékonyabb szállítási módot a csomaghoz, hogy biztosítsák a csomag időben történő kézbesítését. A L'Occitane Az Egyesült Államok összes államába és területére szállítják. Az APO/FPO/DPO címek is fogadnak rendeléseket. E-mail címeket elfogadnak. Az Egyesült Államok következő régióiba szállítják őket: Amerikai Szamoa, Mikronéziai Szövetségi Államok, Guam, Marshall-szigetek, Északi-Mariana-szigetek, Palau és Virgin-szigetek. A normál szállítás ezekben a régiókban 4,95 USD.

L'Occitane elfogadja Klarnát?

Tapasztalja meg Dél-Franciaországot még soha nem volt ilyen egyszerű. L'Occitane együttműködik a Klarnával, hogy egyszerű és stresszmentes fizetést tegyen. A fiók létrehozásához használt hitel- vagy betéti kártyát használjuk fel kéthetente automatikus fizetések végrehajtására. Ha időben fizet, nem fizet kamatot vagy díjat. Az első fizetést a rendelés befejezésekor (általában a szállítási dátum) számítjuk fel. A következő 3 részletet automatikusan számlázzuk 2 hetente az első befizetést követően. Minden egyes részletfizetés után 2 napos értesítést küldünk Önnek, amely megerősíti, hogy az esedékes részletet befizette.

Kaphatok mintákat L'Occitane termékeiből?

Sajnos a L'Occitane nagy mennyiségű kérése miatt csak azoknak tud ingyenes mintákat adni, akik az online áruházon keresztül vagy telefonon adnak le rendelést az ügyfélszolgálatnál. Minden online vagy telefonos megrendelésnél megadhat egy ceremóniát, amely 3 ingyenes mintát tartalmaz az egyik legkelendőbb kollekcióból, amelyet hazaérve kipróbálhat. Egyszerűen válassza ki a kívánt ceremóniát a fizetés során, és az automatikusan hozzáadódik a rendeléséhez. Szívesen látogasson el a közeli L'Occitane butikba is, ha szeretne tájékozódni széles termék- és illatkínálatukról. Szépségtanácsadóik személyre szabott szépségértékelést készítenek, Ön pedig különféle textúrákat és illatokat próbálhat ki, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelőt.

E-mail címmel kell regisztrálnom a L'Occitane honlapját?

Igen. Ha regisztrálja tagként a loccitane.com webhelyét, először a legfrissebb L'Occitane kuponkódok-t fogja kapni. Az ingyenes előfizetés révén megismerheti a L'Occitane márka történetét, a márka történetét és a legfrissebb híreket.

Hogyan lehet online használni a L'Occitane kuponjaikat?

A akciók használatának lépései a L'Occitane vásárlásákor a következők: Az első lépés a loccitane.com fiókjába való bejelentkezés, a második lépés a kiválasztott termékek felvétele a kosárba; harmadik lépés: kattintson a fizetéshez, és válassza ki a megfelelő L'Occitane kuponkódok-ét, majd válassza a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a L'Occitane-nál?

A L'Occitane valóban meghatározza a kuponkódok érvényességi idejét. Természetesen mindaddig, amíg a L'Occitane kuponkódok -jét annak lejárta előtt használja, megfelelő kedvezményt kaphat. Ha a használni kívánt L'Occitane akciók lejárt, további különféle L'Occitane ajánlatait is megtekinthet a ekuponok.com oldalán.

További Akciók, mint L'Occitane Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  AVX Café Akciók: Kapj Pörkölt Kávék-Teák & A Hónap Kávéja Terméket Legalacsonyabban 2790Ft-tól Avxcafe.hu Oldalon

  Minden AVX Café Kupon Lejár 11-7-22
 • Ajánlatok

  Macys.com (US) Kuponok: Macys: Iratkozzon Fel A Hírlevélre, és Kapjon 25% Kedvezményt

 • Ajánlatok

  USANotebook Promóciós Kód: Élvezz Invitel Előfizetőknek TP-Link Routerek Kedvezménnyel Terméket Legolcsóbban 5000Ft-tól USANotebook Oldalon

  Minden USANotebook Kupon Lejár 11-7-22
 • Ajánlatok

  Medenceóriás Kupon Kedvezmény: Élvezz Kosár Terméket Legolcsóbban 1290Ft-tól Medenceóriás Oldalon

 • Ajánlatok

  XCoweR Promóciós Kód: Élvezz Akár 90% Leárazást Általános Szerződési Feltételek Termékekre XCoweR Oldalon

  Minden XCoweR Kupon Lejár 9-7-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb L'Occitane kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.