ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lufthansa (GB) Akciók

Lufthansa (GB) Akciók és Kuponkódok 60% - Augusztus 2022

 • Ajánlatok

  Kap Elképesztő Megtakarítás Ezzel A Lufthansa (GB) Kuponkódok

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Regisztráljon A Lufthansa (GB) és A Mentés 35% Oldalon Az Első Megrendeléshez

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Megragad 35% Bizonyos Tételek Kikapcsolása A Promóciós Kód + Ingyenes Szállítás Funkcióval

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás A Lufthansa (GB) Megrendelésre Minimum

  Lejár 4-11-22
 • Ajánlatok

  Felfedez 60% Ki A W/ Lufthansa (GB) Kedvezmények Kapcsolóval

  Lejár 4-11-22

FAQ for Lufthansa (GB)

Van a Lufthansa (GB)-nél diákkedvezmény?

A Lufthansa (GB) 400 dolláros diákkedvezményt kínál ügyfeleinek a viteldíjból, és diákjegyük két ingyenes feladott poggyászt is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nem kell attól tartania, hogy bármit otthon kell hagynia az utazáshoz. Az ügyfeleknek el kell végezniük a hallgatói státusz igazolását a regisztrált egyetemi e-mail-címükkel. Az áttekintésük utánaz ügyfelek élhetnek a kedvezményekkel.

Van lehetőség a Lufthansa (GB)-nél ajándékutalvány vásárlására?

A Lufthansa (GB) ügyfelei mérföldeket válthatnak be ajándékutalványokra az e-mailben elküldött online kódokkal. Az ajándékutalvány-szolgáltatókhoz tartozó webáruházakban vásárolhatók meg. Az elektronikus ajándékkártyákat (PDF), melyeket e-mailben küldenek, az üzletben történő vásárláshoz egyszerűen nyomtassa ki. A visszaigazoló e-mailt követően külön e-mailben kapja meg megrendelt ajándékutalványát, amelyből letöltheti az ajándékutalvány PDF-fájlját, vagy kimásolhatja az ajándékutalvány kódját.

Van a Lufthansa (GB)-nél pénzvisszafizetési garancia?

A Lufthansa (GB) előírja, hogy az ügyfelek a viteldíj feltételei szerint igényelhetnek visszatérítést, és a megvásárolt viteldíjra vonatkozó visszatérítési előírások érvényesek. A viteldíj feltételeitől és a használt járattól függően a viteldíj, az adók és illetékek visszatérítése az eredeti fizetési mód szerint kerül visszatérítésre. Ha egy vagy több járatot használt a jegyében, a visszatérítés a viteldíj, az adók és díjak fel nem használt részére vonatkozik.

Van a Lufthansa (GB)-nél hűségprogram?

A Lufthansa (GB) ügyfelei minden repüléskor értékes státuszmérföldeket szereznek, ami segít a törzsutas státusz megszerzésében. Az ügyfelek beválthatják jutalommérföldjeiket a hűségprogramban, használhatják a frissítési szolgáltatást a következő utazásukon, hogy kellemesebbé tegyék azt, vagy autót bérelhetnek egy úticél felfedezéséhez. A nyereménymérföldjeit bolti vásárláshoz is felhasználhatja: poggyász, divat, kozmetikumok, minden.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lufthansa (GB) honlapját?

Igen. Mivel a Lufthansa (GB) tagsági rendszert vezet be, a legfrissebb Lufthansa (GB) Akciók legtöbbjét e-mailben juttatják el a tagokhoz. E-mailben regisztálva válhat a Lufthansa (GB) tagjává.

Hogyan lehet online használni a Lufthansa (GB) kuponjaikat?

A Lufthansa (GB) vásárlásákor felhasználható a megfelelő kupon a fizetés során. Ellenőrizze a személyes honlapját, és kattintson a saját kuponjaimra a meglévő Lufthansa (GB) kuponok megtekintéséhez. Minden Lufthansa (GB) Akciók-e használatának feltételei vannak. Ha a feltételek teljesülnek, akkor felhasználhatók a Lufthansa (GB) Akciók-e.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lufthansa (GB)-nál?

Beléphet fiókjába az összes Lufthansa (GB) Kuponkódok megtekintéséhez, mindegyiken megjelenik a megfelelő lejárati idő, felhasználás az érvényességi időn belül, megkapja a megfelelő kedvezményt, a lejárat után már nem használhatja a Lufthansa (GB) Akciók-t.

További Akciók, mint Lufthansa (GB) Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  Elemnagyker Promóciós Kód: Kapj Akár 20% Kedvezményes LED Filament

  Minden Elemnagyker Kupon Lejár 15-8-22
 • Ajánlatok

  Ora-bolt Kuponkódok: Akár 20% Kedvezmény Karóra Üzlet Termékekre

  Minden Ora-bolt Kupon Lejár 20-8-22
 • Ajánlatok

  Baba Fulbevalo Kuponkódok: 56% Kedvezmény Erre Csak MaBaba Fulbevalo Oldalon

  Minden Baba Fulbevalo Kupon Lejár 31-12-23

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lufthansa (GB) kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.