ekuponok.com
Főoldal Üzletek Lumenet Kuponok

Lumenet Kuponok és Kuponkódok 60% - Szeptember 2022

FAQ for Lumenet

Mennyi a Lumenet szállítási költsége?

Lumenet különféle szállítási módokat biztosít. Megrendelését a Sprinter futárszolgálat szállítja ki. A fuvardíj a megrendelés értékétől függ és 1 090 Ft, 790 Ft vagy 490 Ft. Megrendelését az MPL futárszolgálattal is kiszállíthatja az Ön által választott postahivatalba. A szállítási díj 790 vagy 690 Ft. Ingyenes szállítás 25 000 felett. A GLS házhozszállítás szállítási díja 1 49 Ft, 1 190 Ft vagy 890 Ft. A Pick-Pack Pont lassabb, de kényelmes és olcsó módot kínál a megrendelések kiszállítására. Amint a csomag átvehető a kijelölt átvételi ponton (a kézbesítéstől számított 1-3 nap), Lumenet e-mailben és SMS-ben értesíti Önt. 20.000 Ft felett ingyenes szállítás.

Milyen fizetési módokkal fizethetek a Lumenet-on rendelt termékekért?

A bankkártyás fizetés csökkenti a készpénzforgalmat és nagymértékben csökkentheti a szennyező anyagok és kórokozók terjedését! A Lumenet átirányítja Önt a Barion Payment Zrt. biztonságos fizetési rendszerébe, és nem kapja meg bankkártyaadatait. A sikeres fizetés után azonnal megkezdik a rendelés feldolgozását. Fizethet a simplepay rendszeren keresztül is, valamint banki átutalással, készpénzes fizetéssel az üzletben vagy utánvéttel.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Lumenet honlapját?

Igen. Lumenet annak érdekében, hogy jobban megvédje a fogyasztók jogait és érdekeit, és lehetővé tegye az ügyfelek számára, hogy gazdag ajánlatokat és szolgáltatásokat élvezhessenek, ezért a Lumenet különleges ajánlatokat hajt végre a tagok számára. Teljesen élvezheti ezeket az előnyöket, miután regisztrálja a lumenet.hu webhelyét.

Hogyan lehet online használni a Lumenet kuponjaikat?

Biztosítsa, hogy a Lumenet Kuponkódok-e nem jár le. Ha megfelel a használati feltételeknek, tegye a megvásárolt árut a bevásárlókosárba, és várja meg a fizetést. Kiválaszthatja a legtöbb Lumenet Kuponkódok-ét, amellyel több pénz maradhat.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Lumenet-nál?

Amíg ez a Lumenet Kuponok, amelyet a ekuponok.com oldalán láthat, addig használhatja. Mivel ha ezek a Lumenet Kuponok-ek megjelennek, azoknak érvényességi időn belül kell lenniük, és ideiglenesen nem járnak le, így magabiztosan vásárolhat.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Lumenet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.