ekuponok.com
Főoldal Üzletek MÜLLER

MÜLLER Kuponok és Promóciós Kód - Június 2021

FAQ for MÜLLER

Milyen előnyei vannak MÜLLER ajándékkártyájának?

MÜLLER ajándékkártyájával nagy örömet szerezhet ismerőseinek, barátainak vagy rokonainak. Akár karácsonykor, akár születésnapon, vagy esküvőn az ajándékkártyák nagy meglepetést jelentenek minden alkalommal. Változatos termékválasztékuknak köszönhetően mindenki megtalálhatja kedvenc és kedvenc termékeit. Ezért a MÜLLER ajándékkártyájának használatával nemcsak széles választékot kínálhat, hanem nagy értéket is hozhat szeretteinek. Öröm ! Az ajándékkártyák előnyei: különféle mintákat adjon meg, különböző alkalmakhoz, kérhet borítékot a pénztárnál, a kártya értékének megfelelő összeget feltöltheti a pénztárnál, a kártya 5 évig érvényes, és az összes magyarországi MÜLLER boltban beváltható.

Választhatok-e érintés nélküli fizetést MÜLLER üzletében?

A MÜLLER üzlete érintés nélküli fizetést (PayPass) kínál. Üzletükben a következő utalványokat és kártyákat tudják elfogadni: Edenred kártya. 2020.01.01-től már nem fogadunk el Edenred papír utalványokat. Elfogadják a MasterCard, Master, VISA, VISA elektronikus kártyákat is. Tehát számos fizetési mód közül választhat.

MÜLLER hogyan értesíthetek a promóció kezdetéről?

Az akciókat általában nem jelentik be előre. A MÜLLER azonban értesítéseket küld Önnek weboldalunkon, hírleveleken és közösségi oldalakon keresztül. Az eredményt a Facebook oldalon közöljük a megjegyzés-válasz üzenetben és a belső üzenetben. Ha a nyertest 8 napon belül nem lehet megtalálni vagy nem lehet vele kapcsolatba lépni, vagy ha a nyertes 20 napon belül nem tudja igazolni jogosultságát, a nyertest lottó váltja.

Milyen előnyökkel jár, ha feliratkozol MÜLLER hírlevelére?

Rendszeresen ellenőrizheti MÜLLER aktuális ajánlatait, híreit és eseményeit a hírlevélen keresztül. Ennél is fontosabb, hogy ingyenes exkluzív kuponokat és rendezvénymeghívókat küldjenek (üzletünkben beválthatók) azoknak az embereknek, akik feliratkoztak sajtóközleményeikre. Mindezek teljesen ingyenesek, és nincsenek további kötelezettségek. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen kitölti az űrlapot, és a »Küldés« gombra kattintva megkapja a MÜLLER jövőbeli személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat a hírlevél szolgáltatásukról.