ekuponok.com
Főoldal Üzletek Márkásbolt

Márkásbolt Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Márkásbolt

Mennyibe kerül Márkásbolt termékeinek szállítása?

Ha a vásárlás értéke eléri a 15.000 forintot, a Márkásbolt viseli a szállítási költséget. Ha a rendelés összege kevesebb, mint 15.000 Ft, akkor 990 Ft szállítási és csomagolási költséget számolnak fel. 5000 forint alatti csomagokat tudnak szállítani, és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak kis csomag felár ellenében, 590 forintért. A kosár oldalon értesítenek. Az EU országokba történő szállítás esetén a minimális szállítási költség 3690 Ft. Más esetekben a GLS által meghatározott tarifa érvényes, egyes esetekben egyedi árajánlatok alapján.

Milyen fizetési módokat fogad el a Márkásbolt?

Számos lehetőség közül választhat a termék vételárának kifizetéséért: utaljon pénzt előre a Márkásbolt bankszámlájára; fizessen a futárnak, miután megkapta a csomagdíjat a csomagban vagy a postahivatalban; fizessen PayPal-on -azonnal fizessen hitelkártyával Márkásbolt másnap kézbesíti a megrendelt terméket, vagy a termékcsere biztonsági opcióján keresztül kérhet csereterméket, és további költségek nélkül visszatérhet oda.

Milyen előnyökkel jár a Márkásbolt tagjává válás?

Legyen gyakori látogatója a Márkásbolt szolgáltatásban most! Regisztráljon, vagy ha már regisztrált vásárló, kérik, érje el a 20.000 Ft hűséges ügyfelek korlátját. Ezután jogosult lesz a törzsvásárlói sávban meghatározott kedvezményre. Gyakori vásárlóvá válhat az első vásárláskor! Webáruházunkban zenekari kedvezményeket kaphat. Legközelebb akár Márkásbolt termékeket is vásárolhat kedvezményes áron az értéktartomány alapján.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Márkásbolt honlapját?

Igen. Ha lépést akar tartani Márkásbolt legfrissebb információival és a tagok előnyeit szeretné szerzni, akkor csak a markasbolt.hu webhelyét kell regisztrálnia tagként. Ellátogathatja a markasbolt.hu kezdőlapját, alján található a regisztrációs felület, a regisztráció befejezéséhez kövesse a vonatkozó utasításokat, ami nagyon egyszerű.

Hogyan lehet online használni a Márkásbolt kuponjaikat?

A Márkásbolt vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Márkásbolt oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Márkásbolt Kuponok-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Márkásbolt-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a markasbolt.hu-on. Ha az érvényességi időn belül a Márkásbolt -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Márkásbolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.