ekuponok.com
Főoldal Üzletek MAC Cosmetics

MAC Cosmetics kupon és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for MAC Cosmetics

A MAC Cosmetics kínál kedvezményeket?

Üdvözlik a MAC Cosmetics online világában! Iratkozzon fel hírlevelükre, és 10% kedvezményt kap az első online megrendeléséhez! A regisztrációhoz csak meg kell adnia az e-mail címét és nevét. 10% kedvezményt kaphat első megrendeléséből, és ezzel együtt elsőként ismerheti meg a legújabb kozmetikai termékeket és ajánlatokat.

A MAC Cosmetics ingyenes szállítást kínál?

Szállítás: A termékleltár szerint a MAC Cosmetics 2-6 munkanapon belül kiszállítja a megrendelt termékeket. A megrendelések számának növekedése miatt fekete pénteken és karácsonykor kérik, vegye figyelembe, hogy a szállítási idő meghosszabbodhat. A megrendelés értéke 0-18 000 Ft, a szállítási díj 1 990 Ft és több mint 18 000 Ft, ingyenes szállítás. Becsült érkezési idő 2-5 munkanap.

Biztonságos fizetni MAC Cosmetics online áruházában?

Természetesen igen! Az SSL technológiának és az INGENICO rendszernek köszönhetően a MAC Cosmetics biztonságos fizetést garantál a weboldalán, és az Ön adatait senkinek nem küldi el. Használhatja a leggyakoribb hitelkártyákat, például MasterCard, Maestro, PayPal, Visa. Természetesen telefonon is rendelhet tőlük! A fizetést követően a lehető leghamarabb feldolgozzák az Ön megrendelését.

A MAC Cosmetics sminkes tanácsadási szolgáltatásokat nyújt?

Ha professzionális smink- és termékhasználati segítségre van szüksége, kérik, vegye fel velük a kapcsolatot MAC Cosmetics 30 perces ingyenes videokonzultációs szolgáltatásán keresztül, és sminkesük szakmai tudásukat használja fel segítségére! Tegyen fel kérdéseket a sminkkel és a termékekkel kapcsolatban, hogy a MAC sminkes személyre szabott módon segíthessen Önnek!