ekuponok.com
Főoldal Üzletek Magic Hair

Magic Hair Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Hogyan lehet fizetni Magic Hair-ban?
A Magic Hair két fizetési módot támogat. Utánvét: Az áru átvételénél a csomag árát (és az összes szállítási költséget) készpénzben kell megfizetnie a futárnak. Hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával gyorsan és egyszerűen fizethet az OTP SimplePay felületén keresztül. A csomag árát (és minden szállítási költséget) online bankkártyás fizetéssel fizethet az OTP SimplePay rendszeren keresztül. Ehhez nem feltétlenül szükséges OTP bankkártya vagy SimplePay számla, mert regisztráció nélkül egyszer használható.
Milyen szállítási módok vannak Magic Hair-ban?
A belföldi gyorsforgalmi szolgáltatás a csomag árajánlatában meghatározott időn belül (a pontos információkat az értesítési e-mailben kapja meg) az Ön által megadott címre szállítja házához. A szállítási idő az akció időtartama alatt növekedhet. Ha 1 héten belül nem kapja meg a csomagot, lépjen kapcsolatba a Magic Hair-vel.
Mennyi garanciát biztosít Magic Hair?
Miután garanciakártyával (azaz hajszárítóval és hajvasalóval (elektronikus termék)) kapott terméket, a Magic Hair garanciakártyát (garanciát) állít ki, amely jogi rendelkezéseket tartalmaz, a megvásárolt termékek esetében pedig jogi rendelkezéseket tartalmaz. A jótállással (jótállással) kapcsolatos legfontosabb információk, beleértve a jótállási időt. A törvény szerint a Magic Hair külön garanciakártyát biztosít a következő termékekhez: Magic Wind ion hajszárító, gőzölős vasaló.