ekuponok.com
Főoldal Üzletek Magic Hair

Magic Hair Kedvezmény Kuponok 50% - Január 2022

FAQ for Magic Hair

Hogyan lehet fizetni Magic Hair-ban?

A Magic Hair két fizetési módot támogat. Utánvét: Az áru átvételénél a csomag árát (és az összes szállítási költséget) készpénzben kell megfizetnie a futárnak. Hitelkártyás fizetés: Hitelkártyával gyorsan és egyszerűen fizethet az OTP SimplePay felületén keresztül. A csomag árát (és minden szállítási költséget) online bankkártyás fizetéssel fizethet az OTP SimplePay rendszeren keresztül. Ehhez nem feltétlenül szükséges OTP bankkártya vagy SimplePay számla, mert regisztráció nélkül egyszer használható.

Milyen szállítási módok vannak Magic Hair-ban?

A belföldi gyorsforgalmi szolgáltatás a csomag árajánlatában meghatározott időn belül (a pontos információkat az értesítési e-mailben kapja meg) az Ön által megadott címre szállítja házához. A szállítási idő az akció időtartama alatt növekedhet. Ha 1 héten belül nem kapja meg a csomagot, lépjen kapcsolatba a Magic Hair-vel.

Mennyi garanciát biztosít Magic Hair?

Miután garanciakártyával (azaz hajszárítóval és hajvasalóval (elektronikus termék)) kapott terméket, a Magic Hair garanciakártyát (garanciát) állít ki, amely jogi rendelkezéseket tartalmaz, a megvásárolt termékek esetében pedig jogi rendelkezéseket tartalmaz. A jótállással (jótállással) kapcsolatos legfontosabb információk, beleértve a jótállási időt. A törvény szerint a Magic Hair külön garanciakártyát biztosít a következő termékekhez: Magic Wind ion hajszárító, gőzölős vasaló.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Magic Hair honlapját?

Igen. Az ügyfelek e-mailben regisztrálhatják a magichair.hu fiókját. Ez segíthet az ügyfeleknek a legújabb Magic Hair Kuponkódok szerezésében. Az regisztrációs felület általában a magichair.hu kezdőlap alján található, és bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról.

Hogyan lehet online használni a Magic Hair kuponjaikat?

A kuponok használatához a Magic Hair vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Magic Hair fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Magic Hair által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Magic Hair-nál?

Magic Hair kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Magic Hair Kedvezmény Kódok egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Magic Hair kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.