ekuponok.com
Főoldal Üzletek MAKEUP kupon

MAKEUP kupon és Akciók 60% - Augusztus 2022

FAQ for MAKEUP

Mennyibe kerül MAKEUP termékeinek szállítása?

A MAKEUP 3 szállítási módot biztosít: GLSfutar, ingyenes szállítást biztosítanak 9999 Ft-tól, ha a vásárlás kevesebb, mint 9999 Ft, a szállítási díj 799 Ft 2-3 munkanapon belül. GLS csomagpontok: Ingyenes szállítást biztosítanak 9999 forinttól. Ha a vásárlás kevesebb, mint 9999 forint, a szállítási díj 799 forint 2-3 munkanapon belül. Pickpoint: Ingyenes szállítást biztosítanak 8999 Ft-tól. Ha 8999 Ft-nál kevesebbet vásárol, a szállítási díj 699 Ft 2-3 munkanapon belül.

Milyen fizetési módokat fogad el a MAKEUP?

A MAKEUP számos biztonságos fizetési módot elfogad, a megrendelés kifizetéséhez a következő módszereket használhatja: GLS (COURIER): utánvéttel, hitelkártya, Google Pay. GLS (PICKPONT): utánvéttel, hitelkártya, Google Pay. Csomagküldő (PICKPONT): utánvéttel, hitelkártya, Google Pay. MAKEUP online áruházában bankkártyával fizethet. Az Ön adatait biztonsági technológia védi.

E-mail címmel kell regisztrálnom a MAKEUP honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a MAKEUP tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a kupon-ről és a divat trendjeiről a MAKEUP -tól.

Hogyan lehet online használni a MAKEUP kuponjaikat?

Nagyon sok kedvezményt kaphat a MAKEUP vásárlásákor. Mivel sok MAKEUP kuponkód-e van a ekuponok.com webhelyén az ügyfelek számára. Az ügyfelek beléphetnek a MAKEUP oldalára a ekuponok.com oldalán keresztül , és csak a MAKEUP kuponkód -ét mutatják a fizetéskor.

Mennyi ideig érvényes a kupon a MAKEUP-nál?

A MAKEUP Akciók esetében a normál használati időtartamon belül csak nyugodtan használja. De a MAKEUP kupon esetében, amelyet csak bizonyos típusú árucikkek megrendelésére lehet felhasználni, azonnal fel kell használnia, amint az áruk még raktáron vannak, hogy ne hagyja ki a MAKEUP kedvezményét.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb MAKEUP kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.