ekuponok.com

MALL.HU Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Hogyan lehet fizetni MALL.HU-ban?
Kiv√°laszthatja a k√©szp√©nzfizet√©si m√≥dot a term√©k v√©tel√°r√°nak √©s az esetleges sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geknek a kifizet√©s√©re, ak√°r szem√©lyesen (√°tv√©teli pont), ak√°r h√°zhoz sz√°ll√≠t√°ssal. V√°laszthatja a hitelk√°rty√°s fizet√©st a term√©k v√©tel√°r√°nak √©s az esetleges sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gek megfizet√©s√©nek m√≥djak√©nt, ak√°r szem√©lyesen (az √°tv√©teli helyen), ak√°r h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s eset√©n. Ha az online hitelk√°rty√°s fizet√©si m√≥dot v√°lasztja (PayU hitelk√°rty√°s fizet√©s), a MALL.HU nem sz√°m√≠t fel k√©szp√©nzkezel√©si d√≠jat. A hitelk√°rty√°s fizet√©s mellett k√©nyelmes √©s biztons√°gos k√©szp√©nz n√©lk√ľli fizet√©si m√≥d a banki √°tutal√°s, amely elŇĎre t√∂rt√©nik.
Milyen szállítási módok vannak MALL.HU-ban?
A MALL.HU h√°zh√°zt√≥l h√°zig sz√°ll√≠t√°st v√©gez eg√©sz Magyarorsz√°gon, √©s t√∂bb √°rufuvaroz√°si partnerrel (DPDHung√°ria Kft., Gebr√ľder Weiss Kft.) MŇĪk√∂dnek egy√ľtt. Ha a DPD expressz szolg√°ltat√°st haszn√°lj√°k a sz√°ll√≠t√°shoz, akkor a kis csomagot az emeletre sz√°ll√≠tj√°k. Ha a Royal Express szolg√°ltat√°s sz√°ll√≠tja, akkor a nagy csomagot az emeletre sz√°ll√≠tj√°k √©s a rendeltet√©si helyre helyezik. A fuvard√≠j 1400 forint vagy 5500 forint.
Mennyi garanciát biztosít MALL.HU?
Az EU egys√©ges garanci√°lis jogi szab√°lyai szerint a MALL.HU 2 √©v garanci√°t v√°llal term√©keikre, √©s n√©ha 1 √©v garanci√°t v√°llal term√©keikre. A j√≥t√°ll√°si idŇĎszak alatt (1 √©v) nem kell bizony√≠tania, hogy √Ėn nem hiba, hanem kereskedŇĎ. J√≥t√°ll√°s (2 √©v) eset√©n azonban a bizony√≠t√°si terhet a teljes√≠t√©st k√∂vetŇĎ elsŇĎ 6 h√≥napon bel√ľl a kereskedŇĎ, majd a fogyaszt√≥ viseli.