ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek MALL.HU Kuponok

MALL.HU Kuponkódok 80% - Március 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes MALL.HU k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for MALL.HU

  Hogyan lehet fizetni MALL.HU-ban?

  Kiv√°laszthatja a k√©szp√©nzfizet√©si m√≥dot a term√©k v√©tel√°r√°nak √©s az esetleges sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©geknek a kifizet√©s√©re, ak√°r szem√©lyesen (√°tv√©teli pont), ak√°r h√°zhoz sz√°ll√≠t√°ssal. V√°laszthatja a hitelk√°rty√°s fizet√©st a term√©k v√©tel√°r√°nak √©s az esetleges sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gek megfizet√©s√©nek m√≥djak√©nt, ak√°r szem√©lyesen (az √°tv√©teli helyen), ak√°r h√°zhoz sz√°ll√≠t√°s eset√©n. Ha az online hitelk√°rty√°s fizet√©si m√≥dot v√°lasztja (PayU hitelk√°rty√°s fizet√©s), a MALL.HU nem sz√°m√≠t fel k√©szp√©nzkezel√©si d√≠jat. A hitelk√°rty√°s fizet√©s mellett k√©nyelmes √©s biztons√°gos k√©szp√©nz n√©lk√ľli fizet√©si m√≥d a banki √°tutal√°s, amely elŇĎre t√∂rt√©nik.

  Milyen szállítási módok vannak MALL.HU-ban?

  A MALL.HU h√°zh√°zt√≥l h√°zig sz√°ll√≠t√°st v√©gez eg√©sz Magyarorsz√°gon, √©s t√∂bb √°rufuvaroz√°si partnerrel (DPDHung√°ria Kft., Gebr√ľder Weiss Kft.) MŇĪk√∂dnek egy√ľtt. Ha a DPD expressz szolg√°ltat√°st haszn√°lj√°k a sz√°ll√≠t√°shoz, akkor a kis csomagot az emeletre sz√°ll√≠tj√°k. Ha a Royal Express szolg√°ltat√°s sz√°ll√≠tja, akkor a nagy csomagot az emeletre sz√°ll√≠tj√°k √©s a rendeltet√©si helyre helyezik. A fuvard√≠j 1400 forint vagy 5500 forint.

  Mennyi garanciát biztosít MALL.HU?

  Az EU egys√©ges garanci√°lis jogi szab√°lyai szerint a MALL.HU 2 √©v garanci√°t v√°llal term√©keikre, √©s n√©ha 1 √©v garanci√°t v√°llal term√©keikre. A j√≥t√°ll√°si idŇĎszak alatt (1 √©v) nem kell bizony√≠tania, hogy √Ėn nem hiba, hanem kereskedŇĎ. J√≥t√°ll√°s (2 √©v) eset√©n azonban a bizony√≠t√°si terhet a teljes√≠t√©st k√∂vetŇĎ elsŇĎ 6 h√≥napon bel√ľl a kereskedŇĎ, majd a fogyaszt√≥ viseli.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a MALL.HU honlapját?

  Igen. Ha meg szeretn√© tudni MALL.HU m√°rka t√∂rt√©net√©t, a leg√ļjabb aj√°nlatokat √©s prom√≥ci√≥kat, regisztr√°lhat a mall.hu kezdŇĎlapon √©s tagg√° v√°lhat.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a MALL.HU kuponjaikat?

  MALL.HU annak √©rdek√©ben, hogy az √ľgyfelek √©lvezhess√©k a kedvezm√©nyt, a kuponok haszn√°lat√°nak bevezet√©se nagyon r√©szletes. Tal√°n l√°thatja a MALL.HU Kuponk√≥dok-e alj√°n tal√°lhat√≥ konkr√©t haszn√°lati m√≥dot, vagy a MALL.HU r√©szletes kuponhaszn√°lati magyar√°zati oldallal rendelkezik, √©s a megfelelŇĎ l√©p√©seket a fizet√©si oldalon is l√°thatja.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a MALL.HU-nál?

  A MALL.HU sokf√©le Kuponk√≥dok -vel rendelkezik, egyeseknek meghat√°rozott haszn√°lati ideje van, m√°sok pedig csak alkalmazhat√≥ term√©kekhez haszn√°lhat√≥k. Az ilyen t√≠pus√ļ MALL.HU Kuponk√≥dok eset√©ben, amely csak bizonyos t√≠pus√ļ term√©kekre alkalmazhat√≥, addig lehet hat√©konyan haszn√°lni, am√≠g a term√©kek nem fogynak el.

  További Akciók, mint MALL.HU Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Ingyenes Sz√°ll√≠t√°s 80 ‚ā¨ F√∂l√∂tti

   Minden Ralph Lauren Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Szerezz 15% Kedvezm√©ny A V√°s√°rl√°sn√°les Tanfolyam Ut√°n Munkaf√ľzet CD Term√©keket Agykontroll Oldalon

   Minden Agykontroll Kupon Lej√°r 30-3-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Online Piac Term√©ket Legolcs√≥bban 770Ft-t√≥l A Sajtos Oldalon

   Minden A Sajtos Kupon Lej√°r 24-3-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb MALL.HU kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.

  A ekuponok.com cookie-kat haszn√°l annak √©rdek√©ben, hogy a legjobb √©lm√©nyt ny√ļjthassuk webhely√ľnk√∂n. Ha folytatja, a ekuponok.com felt√©telezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkoz√≥ szab√°lyzatunkat. Olvass tov√°bb