ekuponok.com
Főoldal Üzletek Mamamibolt kupon

Mamamibolt Kedvezmények 60% - Augusztus 2022

FAQ for Mamamibolt

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Mamamibolt webáruházban?

Fizethet a Barionnal, a Barion Smart Gateway egy teljesen hazai, bankfüggetlen fizetőkártya, amely számos innovatív funkcióval fogadja el a bankkártyákat és az e-pénzt verhetetlen áron. Választhat banki átutalás is, a megrendelés visszaigazolása után Mamamibolt várja meg az összeg számlájára utalást, utánvéttel +300 Ft, a megrendelt termék árát és a szállítást készpénzben fizetjük a futárnak vagy hitelkártyával a csomag átvétele után.

Melyik cég szállítja ki a rendelésemet, ami legadott a Mamamibolt webshopon?

A DPD expressz szolgáltatás szállítási díja 1100 forint, 30 000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. Különleges szállítás: Egyes termékek különleges szállítási módot igényelnek különleges méretük és súlyuk miatt. Ezért termékenként további szállítási díj (3000 Ft) kerül felszámításra. GLS Házhozszállítás: Ezt a terméket a GLS Express Service szállítja. Szállítási díj 1100 Ft, 30.000 Ft felett ingyenes szállítás. Az online vásárlásnál a háztól házig szállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. Az ügyfelek kényelmesen, saját menetrendjük szerint vehetik át a készpénzes fizetésre rendelkezésre álló GLS Csomagpontokat. Átveheti Mamamibolt üzletében is.

Milyen típusú bankkártyával lehet fizetni a Mamamibolt webáruházban?

Fizethet a Barionnal, A Barion Smart Gateway egy bankfüggetlen fizetőkártya, amely kedvező áron fogad el bankkártyákat és e-pénzt. Választhat banki átutalás is Mamamibolt várja meg az összeg számlájára utalást, utánvéttel +300 Ft, a megrendelt termék árát és a szállítást készpénzben fizetjük a futárnak vagy hitelkártyával a csomag átvétele után.

Ingyenes szállítást kínál a Mamamibolt?

A DPD expressz szolgáltatás 1100 forintba kerül, 30 000 forint feletti vásárlás esetén pedig ingyenes. Különleges szállítás: Egyes termékek speciális méretük és súlyuk miatt különleges szállítást igényelnek. Ezért termékenként további szállítási díj (3.000 Ft) kerül felszámításra. GLS Szállítás: Ezt a terméket a GLS Express szolgáltatás szállítja. Szállítási költség 1100 Ft, 30 000 Ft felett ingyenes szállítás. A házhozszállítás nagyon népszerű online vásárlási mód, de évről évre nő a csomagponton történő önátvétel aránya. A Mamamibolt kereskedőnél is átveheti.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Mamamibolt honlapját?

Igen. mamamibolt.hu tagsági szolgáltatása egy e-mail cím regisztrálásával valósul meg. Előzetesen megkaphatja Mamamibolt preferenciális adatait és a legfrissebb tevékenységeit, először élvezheti a különböző Mamamibolt kupon-t, és lemondhatja ezt az előfizetést is.

Hogyan lehet online használni a Mamamibolt kuponjaikat?

Az ügyfelek személyes fiókjukban ellenőrizhetik a saját Mamamibolt Kuponkódok -üket, hogy meggyőződjenek arról, melyik Mamamibolt kupon-e használható fel a megrendeléseikhez, hogy azokat helyesen lehet használni a fizetéskor. Ugyanakkor a rendszer ennek megfelelően megkérdezi Önt is a Mamamibolt Akciók-e használatáról annak biztosítása érdekében, hogy minden ügyfél élvezze a legnagyobb kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Mamamibolt-nál?

Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Mamamibolt Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Mamamibolt Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Mamamibolt kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.