ekuponok.com
Főoldal Üzletek Mango Outlet

Mango Outlet Kedvezmények 60% - Május 2022

FAQ for Mango Outlet

Hogyan tudok fizetni, ha Mango Outlet online boltjában vásárolok?

A Mango Outlet-nál többféle fizetési mód közül választhat: betéti vagy hitelkártya: Visa, MasterCard, American Express, Discover vagy Diners. A bankkártyás fizetések valós időben kerülnek terhelésre. PayPal-on keresztüli fizetéshez válassza ki ezt a fizetési módot, és kattintson a „Fizetés megerősítése” gombra. Ezután átirányítjuk a PayPal weboldalán a fizetés folytatásához.

Mennyi a szállítási idő a Mango Outlet-nál?

Vásárláskor adja meg otthoni vagy munkahelyi címét, és Mango Outlet elküldi a megrendelést az Ön által választott címre. Az Egyesült Államok összes államába és Washington DC-be szállítják. Ez magában foglalja az egyesült államokbeli területekre, postafiókokba és katonai APO/FPO/DPO címekre irányuló szállításokat is (kérik, hagyjon több időt az ezekre a címekre kiszállított rendelésekre). A szállítási költségek a rendeléstől függően változnak, 50 USD feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

Hogyan tudok fizetni, ha Mango Outlet online boltjában vásárolok?

A Mango Outlet fizetési módok közül választhat: betéti vagy hitelkártya: Visa, MasterCard, American Express, Discover vagy Diners. A hitelkártyás fizetések terhelése valós időben történik. PayPal-on keresztül történő fizetéshez válassza ki ezt a fizetési módot, és kattintson a „Fizetés megerősítése” gombra. Ezután átirányítjuk a PayPal webhelyére a fizetés folytatásához.

Ingyenes szállítást kínál a Mango Outlet?

Vásárláskor adja meg otthoni vagy munkahelyi címét, és a Mango Outlet kiszállítja megrendelését az Ön által választott címre. Az Egyesült Államok és Washington DC összes államába szállítják. Ez magában foglalja az egyesült államokbeli területekre, postahivatalokba és katonai APO/FPO/DPO címekre történő szállítást (kérik, hagyjon több időt az ezekre a címekre szállított megrendelésekre). A szállítás rendelésenként változik, 50 USD feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Mango Outlet honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a mangooutlet.com webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Mango Outlet Kuponok, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Mango Outlet webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Mango Outlet kuponjaikat?

A Mango Outlet kupon-e használatának módja a következő: bizonyíssa fiókját a Mango Outlet weboldalán. Ha még nincs, akkor hozzon létre egy fiókot, amely hozzátartozik a Mango Outlet-hoz; ha egyetlen terméket vásárol, közvetlenül megvásárolhatja azt a termékoldalon,aztán beléphet a fizetési oldalra, Töltse ki a megfelelő Mango Outlet kupon -t a fizetési oldalon, és a Kuponok automatikusan érvénybe lép, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Mango Outlet-nál?

Különböző kuponok esetén a Mango Outlet által beállított érvényességi idő eltérő lehet. Ha meg szeretné erősíteni a pontos lejárati dátumot, akkor az egyes kuponokra kattintva beléphet a használati magyarázat oldalára a mangooutlet.com-on, amelyet meg tud tekinteni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Mango Outlet kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.