ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Mankershop kupon

Mankershop kuponkód 60% - Március 2023

HIRDET√ČS

 • Alkalmazza az √∂sszes Mankershop k√≥dot fizet√©skor egyetlen kattint√°ssal.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  EllenŇĎrz√∂tt

 • FAQ for Mankershop

  Mennyibe ker√ľl a Mankershop sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©ge?

  A sz√°ll√≠t√°st a k√∂vetkezŇĎ m√≥dokon k√©rheti: Fut√°rszolg√°lat-a felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott magyar c√≠mre. k√©rik, ellenŇĎrizze a csomagot, mielŇĎtt eljuttatja a fut√°rhoz. Ha a term√©k s√©r√ľlt, k√©rjen jelent√©st. Fogadatlan √©s visszak√ľld√∂tt csomagok eset√©n a visszak√ľld√©si d√≠jat az √ľgyf√©l viseli. Mankershop csak akkor tudja √ļjraind√≠tani a sz√°ll√≠t√°st, ha a csomag √©rt√©k√©t elŇĎre √°tutalt√°k! Ha olyan orsz√°got/r√©gi√≥t szeretne rendelni, amely nem szerepel a list√°ban, k√©rik, vegye fel a kapcsolatot az √ľgyf√©lszolg√°lattal e -mailben a konzult√°ci√≥ √©rdek√©ben. Sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g: Magyarorsz√°gon bel√ľl: 990 Ft, k√ľlf√∂ldi c√≠mre t√∂rt√©nŇĎ rendel√©s eset√©n: a sz√°ll√≠t√°si d√≠j automatikusan kisz√°m√≠t√°sra ker√ľl. A Mankershop sz√°ll√≠t√°sa ak√°r k√©t hetet is ig√©nybe vehet. k√∂sz√∂nik t√ľrelm√©t.

  Milyen fizetési módokat fogad el a Mankershop?

  Hitelk√°rty√°s fizet√©s: Mankershop webhelye hitelk√°rty√°s fizet√©st biztos√≠t az OTP SimplePay szolg√°ltat√°son kereszt√ľl. Fizethet hitelk√°rty√°val, hogy k√©nyelmesen √©s biztons√°gosan v√°s√°rolhasson online √°ruh√°z√°ban. A kiv√°lasztott √°ruk megrendel√©se ut√°n az √ľgyf√©l az OTP SimplePay fizet√©si fel√ľletre ker√ľl, ahol bankk√°rty√°j√°val fizethet a jelenleg legbiztons√°gosabbnak tartott titkos√≠tott tranzakci√≥n kereszt√ľl. √úgyfeleiknek csak a "Hitelk√°rty√°s fizet√©s" gombra kell kattintaniuk a fizet√©si m√≥d kiv√°laszt√°sakor, majd be kell √≠rniuk az √ľgyf√©l nev√©t, k√°rtyasz√°m√°t, lej√°rati d√°tum√°t √©s h√°romjegyŇĪ biztons√°gi k√≥dj√°t az OTP SimplePay fizet√©si kiszolg√°l√≥n. A k√∂vetkezŇĎ k√°rty√°kat fogadj√°k el: VISA, MasterCard, Maestro. Az ut√°nv√©tes m√≥dszer d√≠ja 299 forint. Banki √°tutal√°st is haszn√°lhat.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Mankershop honlapját?

  Igen. Mivel a Mankershop kupon-j√°t csak a tagjait kiadja. Ha Ell√°togatja a mankershop.hu kezdŇĎlapj√°t, megtal√°lja a regisztr√°ci√≥s fel√ľletet a regisztr√°ci√≥ befejez√©s√©hez.

  Hogyan lehet online haszn√°lni a Mankershop kuponjaikat?

  Biztosítsa, hogy a Mankershop kuponkód-e nem jár le. Ha megfelel a használati feltételeknek, tegye a megvásárolt árut a bevásárlókosárba, és várja meg a fizetést. Kiválaszthatja a legtöbb Mankershop kuponkód-ét, amellyel több pénz maradhat.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Mankershop-nál?

  Mankershop Akci√≥k lej√°rati d√°tuma egy√©rtelmŇĪen szerepel az oldalon, csak √©lvezz√©. De biztos√≠tania kell, hogy a megrendel√©s√©hez √©s a kiv√°lasztott term√©keihez haszn√°lhassa ezt a Akci√≥k-t, k√ľl√∂nben nem √©lvezheti a kedvezm√©nyt.

  További Akciók, mint Mankershop Kedvezmény Kódok

  • Aj√°nlatok

   Szerezz √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek Term√©ket 250Ft-t√≥l Furgefutar Oldalon

   Minden Furgefutar Kupon Lej√°r 6-4-23
  • Aj√°nlatok

   √Člvezz Ak√°r 50% Akci√≥ MŇĪfŇĪ Outlet Oldalon

   Minden MŇĪfŇĪ Outlet Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Dorix - Akció Klubtagoknak - 80% Kedvezmény - Ingyenes Szállítással

   Minden Dorix Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Kapj Baby Inside Babatermékek Terméket Csak 3.290Ft-ért Babyinside Oldalon

   Minden Babyinside Kupon Lej√°r 13-4-23
  • Aj√°nlatok

   LIION: Ingyenes Szállítás

   Minden LIION Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Akár 50% Kedvezmény A Kiválasztott Stílusokból A Ablak

   Minden Ablak Kupon Lej√°r 31-12-23
  • Aj√°nlatok

   Molo Kids: Ingyenes Szállítás

   Minden Molo Kids Kupon Lej√°r 31-12-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

  Szerezze meg a legjobb Mankershop kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.

  A ekuponok.com cookie-kat haszn√°l annak √©rdek√©ben, hogy a legjobb √©lm√©nyt ny√ļjthassuk webhely√ľnk√∂n. Ha folytatja, a ekuponok.com felt√©telezi, hogy elfogadja a cookie-kra vonatkoz√≥ szab√°lyzatunkat. Olvass tov√°bb