ekuponok.com

Manna Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Manna

Mennyi a Manna szállítási költsége?

Ha a szállítási cím magyarországi, és a kézbesítés expressz úton vagy a Pick-Pack Ponton történik, a 0-6999HUF rendelési érték szállítási díja 1069Ft, a 12.000 Ft feletti megrendelések szállítási díja pedig ingyenes. Az előlegfizetési mód kiválasztásakor Manna a fenti árat + 500 Ft kezelési díjat számolja fel.

Milyen fizetési módokat választhatok a Manna vásárlásakor?

Jelenleg a következő fizetési módok közül választhat, majd megrendelést adhat le a pénztárnál: Utánvét: A termék vételárát, szállítási díjat és készpénzkezelési díjat a futárnak az átvétel után készpénzben kell megfizetnie. Hitelkártyás vásárlások: Manna átirányít a pénztárból a CIB bank oldalára. Ha átutalást választ, át kell utalnia az előleget a Manna bankszámlájára a CIB bankban. Az előleg adminisztrációs díja 500 Ft.

Mi a Manna klub hűségprogramja?

Manna szeretné megköszönni, hogy hűséges és aktív ügyfél vagy, ezért hűségrendszert hoztak létre. Ezzel a lehető legtöbb hasznot tudja hozni a felhalmozott kedvezményekből, és bővülnek a lehetőségei. Kedvezményeit sokféleképpen kezelheti, hihetetlenül magas áron szerezhet Manna termékeket, sőt egyedi ajánlatokat is kínálhat Önnek! Minden vásárlás után pontokat keres. A vásárlás végén ellenőrizheti a kosár pontjait.