ekuponok.com
Főoldal Üzletek Manna Kuponok

Manna Kuponok és Kuponkódok 60% - Szeptember 2022

FAQ for Manna

Mennyi a Manna szállítási költsége?

Ha a szállítási cím magyarországi, és a kézbesítés expressz úton vagy a Pick-Pack Ponton történik, a 0-6999HUF rendelési érték szállítási díja 1069Ft, a 12.000 Ft feletti megrendelések szállítási díja pedig ingyenes. Az előlegfizetési mód kiválasztásakor Manna a fenti árat + 500 Ft kezelési díjat számolja fel.

Milyen fizetési módokat választhatok a Manna vásárlásakor?

Jelenleg a következő fizetési módok közül választhat, majd megrendelést adhat le a pénztárnál: Utánvét: A termék vételárát, szállítási díjat és készpénzkezelési díjat a futárnak az átvétel után készpénzben kell megfizetnie. Hitelkártyás vásárlások: Manna átirányít a pénztárból a CIB bank oldalára. Ha átutalást választ, át kell utalnia az előleget a Manna bankszámlájára a CIB bankban. Az előleg adminisztrációs díja 500 Ft.

Mi a Manna klub hűségprogramja?

Manna szeretné megköszönni, hogy hűséges és aktív ügyfél vagy, ezért hűségrendszert hoztak létre. Ezzel a lehető legtöbb hasznot tudja hozni a felhalmozott kedvezményekből, és bővülnek a lehetőségei. Kedvezményeit sokféleképpen kezelheti, hihetetlenül magas áron szerezhet Manna termékeket, sőt egyedi ajánlatokat is kínálhat Önnek! Minden vásárlás után pontokat keres. A vásárlás végén ellenőrizheti a kosár pontjait.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Manna honlapját?

Igen. Manna tagságának előnyei vannak, nem szabad kihagynia. Csak az e-mail címére és néhány információra van szüksége, hogy a Manna tagjává válhasson, élvezhesse a nagy kényelmet és segítsen boldogan vásárolni a Manna üzletében.

Hogyan lehet online használni a Manna kuponjaikat?

A fizetési oldalon először felhasználhatja azt a kedvezményt, amelyet a Manna Akciók -e nélkül is kaphat, majd ki lehet töltenie a megfelelő Akciók -t a Manna oldalán, aztán más akcióval egyttü befizeti a megrendelést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Manna-nál?

Manna Akciók lejárati dátuma egyértelműen szerepel az oldalon, csak élvezzé. De biztosítania kell, hogy a megrendeléséhez és a kiválasztott termékeihez használhassa ezt a Akciók-t, különben nem élvezheti a kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Manna kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.