ekuponok.com
Főoldal Üzletek Marionnaud

Marionnaud Kuponok és Akciók - Június 2021

FAQ for Marionnaud

Van Marionnaud-nak hűségprogramja?

Csatlakozzon Marionnaud hűségprogramjához - nyisson meg egy kártyát online vagy boltban, és gyűjtsön hűségpontokat minden vásárlás után. Ha elég pontot gyűjtött össze, VIP-taggá válhat (900 pont) vagy akár gyémánttaggá (6000 pont), így több kedvezményt kaphat. A VIP és a Diamond tagság 12 hónapig érvényes. Ebben az időszakban bármikor frissíthet a következő szintre, és a 12 hónap végén, ha az állapota folytatódik, a Marionnaud értesíti Önt (pontjaitól függően).

Marionnaud elad ajándék kártyákat?

Meg akarja lepni családját vagy barátait, de nem tudja, milyen ajándékkal ajándékozhatja meg őket? Jó szórakozást a Marionnaud ajándékkártyával! A kártya előnyei: tökéletes ajándék, bármelyik üzletükben megvásárolható, újratölthető 1 000 - 100 000 Ft, bármely Mariono parfümüzletben 1 évig felhasználható, egy összegben vagy részletekben fizethető. Minden, amit egy nőnek szüksége lehet - rejteget a kártyában!

Marionnaud házhoz szállíthat ingyenesen?

A Marionnaud weboldalon megrendelt termékeket a GLS expressz szolgáltatás Magyarország egész területére szállítja. Megrendeléskor automatikus üzenetet kap a Marionnaud online áruházból, de ez nem jelenti azt, hogy a megrendelés teljesült. Ha van készlethiány vagy bármilyen más ok, akkor mindenképpen értesítik Önt. A megrendelés feldolgozása után egy másik e-mailben értesítjük a megrendelés szállítási állapotáról és a csomag pontos tartalmáról. A csomagot a megrendeléstől számított 1-5 munkanapon belül kézbesítjük a megadott címre. Átvételt is igényelhet a Marionnaud magyarországi áruházban.

Hogyan fizethetek a Marionnaud online áruházában történő vásárlásokért?

A Marionnaud a következő fizetési módokat fogadja el: COD, készpénz GLS express, online hitelkártyás fizetés-PayU, bakkártyájával a PayU rendszeren keresztül a megrendelés értékének előre történő kifizetéséhez, ha üzleti átvétel van, kérik, válasszon a következő lehetőségek közül: hitelkártya, ajándékkártya és hűségellenőrzés ellenőrzése. Az ajándékok esetében, ha úgy dönt, hogy átveszi a vállalkozást és fizet az üzletben, hűségellenőrzést kell végrehajtania az online vásárláshoz.