ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek MarketWorld

MarketWorld Kuponok √©s Kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Hogyan lehet fizetni MarketWorld-ban?
Ut√°nv√©t: Miut√°n a sz√°ll√≠t√≥ megkapta az √°rut, a sz√°ml√°t k√©szp√©nzk√©nt √°ll√≠tott√°k ki. Az √∂sszegkorl√°tt√≥l f√ľggetlen√ľl, az ut√°nv√©t √°ltal ig√©nyelt h√°zhoz h√°zhoz sz√°ll√≠t√°shoz √∂sszegyŇĪjt√∂tt k√©szp√©nz teljes √∂sszege 299 forint (az √°ru √°tv√©tel√©n√©l fut√°r fizet). K√©szp√©nz: Az √°ruk √°tv√©tel√©re szolg√°l az √ľgyf√©lszolg√°latn√°l k√©szp√©nzzel vagy hitelk√°rty√°val. (Visa; Visa Electron; MasterCard; MasterCard Electronic; Maestro; V Pay). A MarketWorld √ľgyf√©lszolg√°lat√°n kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s ut√°n nincs ut√°nv√©ttel fizet√©si d√≠j. Fizethet banki √°tutal√°ssal √©s online hitelk√°rty√°val is.
Milyen szállítási módok vannak MarketWorld-ban?
Az √ľgyfeleknek lehetŇĎs√©g√ľk van szem√©lyesen vagy az √Ėn √°ltal kijel√∂lt szem√©ly √°ltal az √°rut √°tvenni a budapesti √ľgyf√©lszolg√°lati k√∂zpontba. V√°laszthat h√°zhozsz√°ll√≠t√°st is. MarketWorld a term√©keket a megadott idŇĎkereten bel√ľl, felhatalmazott fut√°rszolg√°laton kereszt√ľl, k√©r√©sre, h√°zhoz sz√°ll√≠tja. A fut√°r a k√∂vetkezŇĎ munkanapon megpr√≥b√°lja lesz√°ll√≠tani azokat a term√©keket, amelyeket nem kaptak meg az elŇĎzŇĎleg meghat√°rozott idŇĎpontban. FoxPost: Csomagk√ľldem√©ny a csomagautomat√°n Ha a csomagot a FoxPost csomagautomat√°ba sz√°ll√≠tj√°k, akkor csak a helysz√≠nen lehet hitelk√°rty√°val fizetni, de a term√©k √©rt√©k√©t megrendel√©skor online bankk√°rty√°val is ki lehet fizetni. Vegye √°t a csomagot az MPL csomagol√≥g√©pen: Ha az MPL csomagol√≥g√©phez akar sz√°ll√≠tani, akkor csak a helysz√≠nen fizethet hitelk√°rty√°val, de a term√©k √©rt√©ke hitelk√°rty√°val online is fizethetŇĎ. Csomagk√ľld√©s Coop-MOL PostaPont: Rendelt term√©kek sz√°ll√≠t√°s√°t k√©rheti a Coop-t√≥l √©s a MOL PostaPont-t√≥l. A csomagot a post√°n is √°tveheti.
Mennyi garanciát biztosít MarketWorld?
A MarketWorld √°ltal ny√ļjtott j√≥t√°ll√°si idŇĎt a term√©k √©rt√©ke hat√°rozza meg. Ha az elad√°si √°r el√©ri a 10 000 forintot, de nem haladja meg a 100 000 forintot, a j√≥t√°ll√°si idŇĎ 1 √©v. Ha az √°r meghaladja a 100 000 forintot, de nem haladja meg a 250 000 forintot, a j√≥t√°ll√°si idŇĎ 2 √©v. Ha az √°r meghaladja a 250 000 forintot, a j√≥t√°ll√°si idŇĎ 3 √©v.