ekuponok.com
Főoldal Üzletek Media Markt

Media Markt Kuponok és Kedvezmény Kuponok - Június 2021

Vásárlási tippek

Milyen szállítási módok vannak Media Markt-ban?
A Media Markt négy szállítási módot biztosít, az első a házhoz szállítás, a közönséges csomagolás 990 forint, az 55 hüvelyk feletti tévék szállítási díja 1499 forint, a háztartási gépek szállítási díja pedig 4999 forint. A második a személyes átvétel, a harmadik pedig az önkiszolgálás a csomagponton. Végül a Media Markt a megadott időpontban készletből vagy megrendelésből nyújtható Önnek.
Hogyan tudok fizetni Media Markt-ban?
Utánvéttel - PostaPont nyugta esetén a fizetés a Magyar Posta Zrt. Által elfogadott fizetési módok felhasználásával történhet. Bank / Hitelkártya - Media Markt pénzügyi partnere, az OTP Mobil Kft biztosítja a tranzakciók biztonságát. Media Markt ajándékkártya (csak a PIN kóddal ellátott típus); PayPal - egyszerű, gyors és biztonságos; fizetés az áruházban az átvételkor; banki átutalás; online áruhitel: online áruhitel-partnerük a Budapest Bank.
Vásárolhatom a Media Markt ajándékutalványokat?
A Media Markt ajándékkártyája jó választás, mert bármilyen termékhez használható, bármilyen összeget kiegyenlíthet, bárhonnan könnyen igényelhető, testreszabhatja az üzenetet, sokféle kivitelű és elektronikus formában is elérhető formátum. Vannak 5000, 10 000 és 20 000 forintos címletek, valamint értéktelen kártyák (ingyenesen tölthetők). Ebben az esetben a minimálisan feltölthető összeg 1000 forint.