ekuponok.com
Főoldal Üzletek MediaShop

MediaShop Kuponok és Kedvezmények - Június 2021

FAQ for MediaShop

A MediaShop kínál kedvezményeket?

Adhat-e a MediaShop 1000 Ft azonnali kedvezményt? Minden új előfizetőnek azonnali kedvezménykuponokat küldenek, amelyeket már az első vásárláskor beválthat! Regisztráljon most, hogy elkerülje az akciók és a további kuponok hiányát! Ha már nem szeretne üzeneteket kapni a következőtől: MediaShop, bármikor leiratkozhat.

Mi a MediaShop tagsági kártyájának használata?

A sikeres bejelentkezés után azonnal jelentkezhet az összes törzsvásárlói kedvezményre. Keresse meg a törzsvásárlói árakat és takarítson meg több ezer dollárt! Az éves törzsvásárlói tagság révén több ezer forintot takaríthat meg: Keresse meg a MediaShop termékek törzsvásárlói árát! A tagság ideje alatt garantálják az összes megrendelés ingyenes szállítását. Klubjuk további különleges kedvezményekkel várja Önt: most minden új regisztráció után 20 000 forint visszatérítést kínálnak kupon formájában! A kuponokat a kártya mellett postázzák, így ellenőrizheti őket, amikor legközelebb megrendel az online áruházukban, telefonos személyzetüknél, vagy akár személyesen is a mintaboltjukban. A Hűségkártya költsége egy évre csak 7 990 forint.

MediaShop-nal mennyibe kerül a szállítás?

Ha a megrendelés meghaladja a 12.000 Ft 0 Ft-ot! Az ingyenes szállítási határértéket (azaz 11 999 Ft-ot) el nem érő megrendelések esetén a MediaShop 2000 Ft szállítási díjat számít fel. Raktáruk a megrendelés leadásakor megkezdi a csomag összeszerelését, és a legjobb, ha a következő munkanapon átadja a futárszolgálatnak. Partnerük, a Magyar Posta általában 2-3 munkanapon belül szállítja le a terméket. Röviden, megrendelését 1-5 munkanapon belül kézbesítjük. Több tétel megrendelése esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem egy csomagban szállítják egyszerre, ebben az esetben mindig fizetnie kell a kapott termékekért.

Milyen fizetési módokat választhatok a MediaShop vásárlásához?

Jelenleg utánvéttel rendelhet MediaShop online áruházában. A csomagért a kézbesítéskor készpénzzel vagy hitelkártyával fizethet a futárnál. (Ha kuponkódot szeretne beváltani, ellenőrizze azt, mielőtt megnyomja a \"Fizetés\" gombot. Írja be a kuponkódot a megfelelő helyre, és a \"Kupon ellenőrzése\" gombbal aktiválhatja a kedvezményt is.