ekuponok.com
Főoldal Üzletek Merkury Market

Merkury Market kupon és Akciók 40% - Január 2022

FAQ for Merkury Market

Milyen fizetési módokat fogad el a Merkury Market?

A Merkury Market webhelyén megrendelt termékek csak előre fizethetők, és a megrendelés feldolgozása is megkezdődik a fizetés beérkezése után. A futárnak nem lehet utánvéttel fizetni vagy személyesen fizetni. A választott fizetési mód szerint fizethet a megrendelt termékekért online, vagy átutalhatja a végső összeget egy kijelölt bankszámlára. Ha pénzt szeretne átutalni, Kérik, adja meg a hivatkozásban az e -mail címére küldött rendelési számot.

Mikor szállítják ki a Merkury Market online áruházban leadott rendelésemet?

A megrendelés szállítási ideje tartalmazza a szállítási időt és a szállítási időt. A termék szállítási idejét a termékleírásban találja. Ha egyszerre több terméket rendel, mindig a leghosszabb szállítási időt használja. A szállítási idő 2-7 munkanap, a szállítási módtól függően. A szállító cég 1-2 nappal a termék szállítása előtt felveszi Önnel a kapcsolatot. A termék kosárba helyezése és a szállítási mód megadása után a rendszer automatikusan kiszámítja a szállítási költséget. Több mint 290 000 Ft vásárlása esetén a Merkury Market ingyen szállít Budapestre és a következő megyékbe: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Pest, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Nógrád, Borsod-Zamplén megyékbe.

Hogyan válthatom be Merkury Market tagsági kártyáját?

A tagsági kártyát az üzletükben a Merkury Market szakkereskedői segítségével válthatja be, sajnos ezt az opciót nem használhatja online, nem aktiválható. Ha a megrendelni kívánt termék nagy mennyisége, vegye fel a kapcsolatot Merkury Market e -mailben a kedvezményért. Ha Ön építőipari vállalkozó, vagy olyan cég tulajdonosa, amely rekonstrukciós vagy szerelési munkákat végez, és a legjobb ármegoldást keresi, Kérik, lépjen kapcsolatba velük, és küldje el kérdéseit a Merkury Market e -mail címére. árak!

E-mail címmel kell regisztrálnom a Merkury Market honlapját?

Igen. Szeretne többet megtudni a Merkury Market-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Merkury Market weboldalát.

Hogyan lehet online használni a Merkury Market kuponjaikat?

A Merkury Market Kuponok-e használati szabályai a következők: A bevásárlókosáron keresztül közvetlenül a fizetési oldalra ugorhat, a Merkury Market Kuponok-ét betöltheti a kitölthető ablakba, majd kiválaszthatja az Önnek megfelelő fizetési módot, ekkor általában is használhatja a Merkury Market Kuponok-ét.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Merkury Market-nál?

Merkury Market kuponjának meghatározott lejárati dátummal rendelkezik. Ha azonban a Merkury Market Kuponok egy adott termékre vonatkozik, és az időkorlát nem jelenik meg, akkor az addig érvényes, amíg a termék el nem fogy.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Merkury Market kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.