ekuponok.com
Főoldal Üzletek Meseveled

Meseveled Kuponok 65% - Szeptember 2021

FAQ for Meseveled

Milyen fizetési módokat fogad el a Meseveled?

Használhatja az OTP SimplePay -t, PayPal -t, banki átutalást, utánvétet, vagy közvetlenül kapcsolatba léphet a postással az online védelem érdekében, vagy személyesen is átveheti az árut a Meseveled budapesti átadóhelyen. Az átutalási ponton csak készpénzben fizethet a megrendelt mesekönyvért. Ha a banki átutalást választja fizetési módként, akkor a megrendelés elküldése után e -mailben díjkérést küld Önnek, beleértve a bankszámlaszámát is.

Milyen előnyökkel jár Meseveled könyve?

A gyermek szeret meséket hallani magáról. Könyvünkben olvashatja a nevét, láthatja saját fényképeit, ő a történet főszereplője. Hősies dolgokat művel. Meseveled Az igényes történet kanyargós, izgalmas, kalandos, oktató és varázslatos. A gyerekek ösztönösen a róla szóló történethez fordulnak, ő a főszereplő. A jó történet titka az, hogy a gyermek képzeli magát a történetben, és a kaland vele történik. Az idősebbek számára Meseveled könyvei segíthetnek nekik beleszeretni az olvasásba, és megalapozhatják az egészséges önbizalom kialakulását.

Mikor kapom meg Meseveled könyvét?

Ezek a könyvek 6 munkanapon belül elkészülnek, de a Meseveled könyv 2 munkanapon belül sürgősen megrendelhető. Utóbbi könyvenként 1000 forint felárat számít fel. Egy napos garanciális üzleti csomagként szállítják, tehát a könyv elkészülte utáni munkanapon érkezik meg. Az összeg kifizetése után a számlát automatikusan elküldik Önnek e -mailben. Ha ajándékként rendeli meg ezt a könyvet, az összeg nem lesz benne a csomagban.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Meseveled honlapját?

Igen. A meseveled.hu oldalát regisztrálhatja egy e-mail címmel. A regisztráció után a Meseveled Akciók-t és promóciós tevékenységeit időben elküldik az Ön e-mailjére, így soha nem fog lemaradni egyetlen ajánlatról sem. Érdemes megemlíteni, hogy a Meseveled szolgáltatásának törlését választhatja is.

Hogyan lehet online használni a Meseveled kuponjaikat?

Amikor a vásárolt összeg vagy a termék megfelel a Meseveled Akciók-e használatának feltételeinek, a Meseveled támogatja Önt, hogy fizetéskor közvetlenül kitöltse a Meseveled Akciók-ét, hogy a kedvezmény a megrendelésére vonatkozzon.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Meseveled-nál?

Nem minden szelvénynek van hosszú érvényességi ideje, ezért meg kell erősítenie a kupon érvényességi idejét a meseveled.hu-on. Ha az érvényességi időn belül a Meseveled -ra költ, akkor megkapja a megfelelő kedvezményt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Meseveled kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.