ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Michael Kors

Michael Kors kupon √©s kuponk√≥dok - J√ļnius 2021

V√°s√°rl√°si tippek

Milyen szállítási módok vannak Michael Kors-ban?
A Michael Kors oldalon megrendelt √∂sszes cikk a k√∂vetkezŇĎ orsz√°gokba sz√°ll√≠that√≥: Ausztria, Belgium, Cseh K√∂zt√°rsas√°g, D√°nia, Finnorsz√°g, Magyarorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia, Luxemburg, Hollandia, Norv√©gia, Lengyelorsz√°g, Portug√°lia, az √ćr K√∂zt√°rsas√°g, Rom√°nia √©s Sv√©dorsz√°g. Ak√°r 4 sz√°ll√≠t√°si m√≥dot k√≠n√°lnak az online megrendel√©sekhez: ingyenes sz√°ll√≠t√°s, standard k√©zbes√≠t√©s, expressz k√©zbes√≠t√©s √©s m√°snapi sz√°ll√≠t√°s. A term√©ket 30 napon bel√ľl k√©zbes√≠tik, miut√°n megerŇĎs√≠tett√©k megrendel√©s√©t.
Hogyan lehet fizetni Michael Kors-ban?
A Michael Kors a k√∂vetkezŇĎ online v√°s√°rl√°si m√≥dokat fogadja el: American Express, Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Klana, Michael Kors aj√°nd√©kk√°rtya. Ha a fizet√©s k√°rty√°val vagy PayPal-lal t√∂rt√©nik, akkor a megrendel√©s teljes√≠t√©sekor a teljes megrendel√©s teljes √∂sszeg√©nek hiteles foglal√°s√°t lefoglalj√°k a fizet√©si m√≥don, de a sz√°ml√°j√°t csak a megrendel√©s elk√ľld√©s√©ig sz√°molj√°k fel. Ha a fizet√©s jogosulatlan, a fizet√©s oldalon egy √ľzenetet kap, hogy kipr√≥b√°lja egy m√°sik fizet√©si m√≥dot. Ausztriai, belga, d√°n, finn, holland, norv√©g √©s sv√©d √ľgyfelek sz√°m√°ra a Klarna egy vagy t√∂bb fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l.
Mennyi garanciát biztosít Michael Kors?
Az Eur√≥p√°ban v√°s√°rolt cipŇĎkre, szem√ľvegekre, √©kszerekre √©s √≥r√°kra k√©t√©ves (vagy hosszabb √©rv√©nyŇĪ garancia, ha az alkalmazand√≥ t√∂rv√©ny elŇĎ√≠rja) garancia vonatkozik (a v√°s√°rl√°st igazol√≥ dokumentum sz√ľks√©ges) a hib√°k megelŇĎz√©se √©rdek√©ben. Ha a Michael Kors f√ľggetlen √ľzletekben vagy Eur√≥p√°ban a Michael Kors hivatalos webhely√©n kereszt√ľl v√°s√°rolt √≥r√°kr√≥l van sz√≥, ha a garancia alapj√°n ig√©nyt k√≠v√°n beny√ļjtani, k√©rik, l√©pjen vel√ľk kapcsolatba e-mailben.