ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek Michael Kors

Michael Kors kuponk√≥dok 70% - J√ļlius 2022

 • Aj√°nlatok

  25% Kedvezmény A Selectes Férfi Stílusokért

  Lej√°r 31-12-22
 • Aj√°nlatok

  √Člvezze Ak√°r 70% -ot A MICHAELKORS.com Webhelyen

  Lej√°r 31-12-22
 • Aj√°nlatok

  5 Dollár átalánydíjas Szállítás Weboldalon

  Lej√°r 31-12-22
 • Aj√°nlatok

  V√©gsŇĎ Akci√≥ Michael Kors Aj√°nlatban!

  Lej√°r 31-12-22

FAQ for Michael Kors

Milyen szállítási módok vannak Michael Kors-ban?

A Michael Kors oldalon megrendelt √∂sszes cikk a k√∂vetkezŇĎ orsz√°gokba sz√°ll√≠that√≥: Ausztria, Belgium, Cseh K√∂zt√°rsas√°g, D√°nia, Finnorsz√°g, Magyarorsz√°g, Lettorsz√°g, Litv√°nia, Luxemburg, Hollandia, Norv√©gia, Lengyelorsz√°g, Portug√°lia, az √ćr K√∂zt√°rsas√°g, Rom√°nia √©s Sv√©dorsz√°g. Ak√°r 4 sz√°ll√≠t√°si m√≥dot k√≠n√°lnak az online megrendel√©sekhez: ingyenes sz√°ll√≠t√°s, standard k√©zbes√≠t√©s, expressz k√©zbes√≠t√©s √©s m√°snapi sz√°ll√≠t√°s. A term√©ket 30 napon bel√ľl k√©zbes√≠tik, miut√°n megerŇĎs√≠tett√©k megrendel√©s√©t.

Hogyan lehet fizetni Michael Kors-ban?

A Michael Kors a k√∂vetkezŇĎ online v√°s√°rl√°si m√≥dokat fogadja el: American Express, Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Klana, Michael Kors aj√°nd√©kk√°rtya. Ha a fizet√©s k√°rty√°val vagy PayPal-lal t√∂rt√©nik, akkor a megrendel√©s teljes√≠t√©sekor a teljes megrendel√©s teljes √∂sszeg√©nek hiteles foglal√°s√°t lefoglalj√°k a fizet√©si m√≥don, de a sz√°ml√°j√°t csak a megrendel√©s elk√ľld√©s√©ig sz√°molj√°k fel. Ha a fizet√©s jogosulatlan, a fizet√©s oldalon egy √ľzenetet kap, hogy kipr√≥b√°lja egy m√°sik fizet√©si m√≥dot. Ausztriai, belga, d√°n, finn, holland, norv√©g √©s sv√©d √ľgyfelek sz√°m√°ra a Klarna egy vagy t√∂bb fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l.

Mennyi garanciát biztosít Michael Kors?

Az Eur√≥p√°ban v√°s√°rolt cipŇĎkre, szem√ľvegekre, √©kszerekre √©s √≥r√°kra k√©t√©ves (vagy hosszabb √©rv√©nyŇĪ garancia, ha az alkalmazand√≥ t√∂rv√©ny elŇĎ√≠rja) garancia vonatkozik (a v√°s√°rl√°st igazol√≥ dokumentum sz√ľks√©ges) a hib√°k megelŇĎz√©se √©rdek√©ben. Ha a Michael Kors f√ľggetlen √ľzletekben vagy Eur√≥p√°ban a Michael Kors hivatalos webhely√©n kereszt√ľl v√°s√°rolt √≥r√°kr√≥l van sz√≥, ha a garancia alapj√°n ig√©nyt k√≠v√°n beny√ļjtani, k√©rik, l√©pjen vel√ľk kapcsolatba e-mailben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Michael Kors honlapját?

Igen. Ha a k√∂vetkezŇĎ elŇĎny√∂ket szeretn√© ig√©nybe venni: 1. Kapjon korl√°tozott mennyis√©gŇĪ Michael Kors kuponk√≥dok -t, 2. Ismerje meg a leg√ļjabb Michael Kors aj√°nlatait; 3. Adjon meg minden fogyaszt√°si pontot aj√°nd√©kok √©s kedvezm√©nyek bev√°lt√°s√°hoz. Ezut√°n megkapja a fenti elŇĎny√∂ket, ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a michaelkors.eu oldal√°t.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Michael Kors kuponjaikat?

A Michael Kors kupon-e seg√≠ts√©g√©vel p√©nzt takar√≠that meg, amikor a Michael Kors-n√©l v√°s√°rol. ElŇĎsz√∂r jelentkezzen be egy megl√©vŇĎ fi√≥kba, vagy l√©tre kell hoznia egy √ļj fi√≥kot a michaelkors.eu honlapj√°n, majd a term√©kek kiv√°laszt√°s√°hoz b√∂ng√©szhet a michaelkors.eu term√©koldal√°n, hogy kiv√°lassza a term√©keket, √©s felvegye ŇĎket a bev√°s√°rl√≥kos√°rba; v√©g√ľl fizet√©skor a bev√°s√°rl√≥kos√°rba v√°lassza ki a megrendelni k√≠v√°nt term√©ket, kattintson a megrendel√©s gombra, v√°lassza ki a felt√©teleknek megfelelŇĎ Michael Kors kuponokat, √©s v√©g√ľl fejezze be a fizet√©st.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Michael Kors-nál?

A Michael Kors sokf√©le kuponk√≥dok -vel rendelkezik, egyeseknek meghat√°rozott haszn√°lati ideje van, m√°sok pedig csak alkalmazhat√≥ term√©kekhez haszn√°lhat√≥k. Az ilyen t√≠pus√ļ Michael Kors kuponk√≥dok eset√©ben, amely csak bizonyos t√≠pus√ļ term√©kekre alkalmazhat√≥, addig lehet hat√©konyan haszn√°lni, am√≠g a term√©kek nem fogynak el.

További Akciók, mint Michael Kors Kedvezmény Kódok

 • Aj√°nlatok

  Newchic Akciók: Promóció Newchic.com: 20 USD Kedvezményes Megrendelés 159 USD Felett

  Minden Newchic Kupon Lej√°r 3-10-22
 • Kuponok

  Mobvoi Promóciós Kód: 15% MOBVOI Kedvezményes Kód A TicWatch Pro Modellekhez

  Minden Mobvoi Kupon Lej√°r 2-10-22
 • Aj√°nlatok

  Csavarhat Kuponok: Kapj DIN 7965- FamenetŇĪ Peremes Anya D Tipus Term√©ket Csak 18,00Ft-√©rt Csavarhat Oldalon

  Minden Csavarhat Kupon Lej√°r 24-7-22
 • Aj√°nlatok

  Sushi Place Kedvezm√©nyek: Kapj √Čtelek Term√©ket Csak 52.099Ft-√©rt Sushi Place Oldalon

  Minden Sushi Place Kupon Lej√°r 17-7-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Michael Kors kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.