ekuponok.com
FŇĎoldal √úzletek MiniMan√≥

MiniManó kuponkód 90% - Május 2022

FAQ for MiniManó

MiniManó milyen fizetési módokat fogad el?

A MiniMan√≥ h√°rom fizet√©si m√≥dot k√≠n√°l: Szem√©lyes √°tv√©tel: Haszn√°ljon k√©szp√©nzt vagy hitelk√°rty√°t a MiniMan√≥ √ľzlet p√©nzt√°r√°n√°l. Ut√°nv√©t: DPD expressz szolg√°ltat√°s eset√©n a fizet√©s a csomag √°tv√©tele ut√°n k√©szp√©nzzel vagy bankk√°rty√°val t√∂rt√©nik. A Pick-Pack pontok lehetŇĎv√© teszik a k√°rty√°s √©s k√©szp√©nzes fizet√©st √°tv√©telkor. Online bankk√°rty√°s fizet√©s: Online v√°s√°rl√°sn√°l v√°lassza az "Expressz szolg√°ltat√°s-hitelk√°rty√°s fizet√©s" opci√≥t! Ha szeretn√© lemondani a rendel√©st, k√©rik, vegye fel vel√ľk a kapcsolatot e-mailben.

Van-e garancia MiniManó termékeire?

A MiniMan√≥ term√©kek szavatoss√°gi idej√©t az √°r hat√°rozza meg, a j√≥t√°ll√°si ig√©ny a j√≥t√°ll√°si jegygel igazolhat√≥. Ha a term√©k elad√°si √°ra el√©ri a 10 000 Ft-ot, de nem haladja meg a 100 000 Ft-ot, a szavatoss√°gi idŇĎ 1 √©ven bel√ľl van.Ha a term√©k √°ra meghaladja a 100 000 Ft-ot, de nem haladja meg a 250 000 Ft-ot, a j√≥t√°ll√°si idŇĎ 2 √©ven bel√ľl van. az elad√°si √°r meghaladja a 250 000 Ft-ot , A j√≥t√°ll√°si idŇĎ 3 √©ven bel√ľl van.

MiniManó hogyan feldolgozi a rendelésemet?

Szem√©lyes √°tv√©tel: MiniMan√≥ koll√©g√°i lev√°logatj√°k a megrendelt term√©keket, ha minden term√©k el√©rhetŇĎ, emailben √©rtes√≠tik, hogy a megrendelt term√©kek √°tvehetŇĎk! (A posta √°tv√©tele elŇĎtt nem javasolt elkezdeni az √°ru √°tv√©tel√©t!) Pick-Pack kisz√°ll√≠t√°s vagy DPD expressz v√°laszt√°sa eset√©n: MiniMan√≥ koll√©g√°i elk√©sz√≠tik a megrendelt term√©keket, √©s ha minden term√©k rendelkez√©sre √°ll, kisz√°ll√≠tj√°k a c√≠mre. az expressz T√°laljuk mielŇĎbb! Ha a megrendel√©s√©ben szereplŇĎ term√©kek k√∂z√ľl egy vagy t√∂bb kifogyott √©s nem sz√°ll√≠that√≥, koll√©g√°ik n√©h√°ny napon bel√ľl felveszik a kapcsolatot a sz√°ll√≠t√≥val √©s e-mailben √©rtes√≠tik az eredm√©nyrŇĎl!

E-mail címmel kell regisztrálnom a MiniManó honlapját?

Igen. Ha e-mail c√≠m√©vel regisztr√°lja a minimano.hu oldal√°t, akkor t√∂bbet megtudhat a MiniMan√≥-rŇĎl. A minimano.hu oldal√°n regisztr√°lhat tagk√©nt.

Hogyan lehet online használni a MiniManó kuponjaikat?

Saj√°t MiniMan√≥ kuponk√≥d-√©t megtal√°lhatja a ekuponok.com oldal√°n, √©s k√©nyelmesebb bel√©pni a MiniMan√≥ honlapj√°ra a ekuponok.com webhely√©rŇĎl. Mutatva a MiniMan√≥ kuponk√≥d-√©t a fizet√©skor, a rendszer √©szleli a kupon -√©t, majd alkalmazza a megrendel√©s√©re.

Mennyi ideig érvényes a kupon a MiniManó-nál?

K√ľl√∂nb√∂zŇĎ kuponok eset√©n a MiniMan√≥ √°ltal be√°ll√≠tott √©rv√©nyess√©gi idŇĎ elt√©rŇĎ lehet. Ha meg szeretn√© erŇĎs√≠teni a pontos lej√°rati d√°tumot, akkor az egyes kuponokra kattintva bel√©phet a haszn√°lati magyar√°zat oldal√°ra a minimano.hu-on, amelyet meg tud tekinteni.

További Akciók, mint MiniManó Kedvezmény Kódok

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb MiniMan√≥ kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.