ekuponok.com
Főoldal Üzletek MobilCorner

MobilCorner Kuponok és Kedvezmény Kódok - Június 2021

FAQ for MobilCorner

Garantált a MobilCorner felszerelése?

Ha megtalálta azt az eszközt, amelyik a legjobban megfelel Önnek, és csak habozik a megrendeléssel, akkor a MobilCorner jó híreket tud elmondani. Ha bármilyen hibát észlel a berendezésben, azt a jótállás alapján visszaadhatja nekik. A tőlük megrendelt telefonok többségére egyéves gyártói garancia vonatkozik, míg más telefonokra kétéves teljes gyártói garancia jár. Ezért nem kell aggódnia, a megrendelés kézhezvétele után nem engedik el.

Mennyi ideig kell várnom, amikor MobilCorner online áruházából rendelek?

Ha MobilCorner online áruházából rendelt, nem kell sokat várnia okostelefon vásárlására. Ha úgy látja, hogy a termék raktáron van, akkor 1-2 munkanapon belül megkapja a telefonját, de ha a termék külső raktárból érkezik, a szállítási idő 2-5 munkanapot vesz igénybe. Természetesen minden értesítést időben megkap, és tudni fogja, hogy mikor érkezik meg Önhöz a tökéletes okostelefon. Ha akarja, a weboldalon csak a készletkészleteket szűrheti, így csak rövid szállítási határidővel rendelkező termékeket láthat.

A MobilCorner kínál utánvétes lehetőséget?

Természetesen a MobilCorner abszolút támogatja. Ha Önnek kényelmes, a futár közvetlenül az ajtóig viszi álmai mobiltelefonját, de ha akarja, a GLS csomagküldő pontján átveheti az Ön által választott terméket. Fizethet kártyával, de a fizetés kézhezvétele után is rendezhet. Ha nem hisz az előlegben, nyugta után nyugodtan kifizetheti a számlát a futárban vagy a csomagküldő ponton. Ha azonban nem szeret válogatás nélkül használni a készpénzt, akkor banki átutalással is elszámolhat, így nem kell időt tölteni, amikor a telefonja kéznél van.