ekuponok.com
Főoldal Üzletek MobilEx

MobilEx Kuponok 65% - Szeptember 2021

FAQ for MobilEx

Hogyan fizethetek MobilEx online áruházában rendelés leadásakor?

Utánvét: fizetés a futárnál az áru átvétele után. Itt csak készpénzzel lehet fizetni. Az utánvétes feldolgozási díj 254 forint. Átutalás: Ezt a fizetést jelenleg nem lehet feldolgozni. kérik, feltétlenül írja be rendelési azonosítóját a MobilEx megjegyzés rovatába, hogy azonosítsa és hivatkozzon rá. A számlákat e -mailben és csomagban is megkapja.

Mennyi a MobilEx szállítási költsége?

MobilEx házhoz szállítási szolgáltatást nyújt: A futárszolgálat a kiszállítást követő napon kézbesíti a csomagot. A szállítás napján és/vagy másnap a futárszolgálat e -mailben is értesíti Önt a várható szállítási időről; ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát is. A fuvarozó hivatalosan 8 és 17 óra között szállít. A futár 2 egymást követő napon megpróbál szállítani. Szállítási díj: Futárszolgálat: 1640 Ft (+ 254 Ft utánvétes felár).

Van MobilEx termékeire garancia?

MobilEx 24 hónapos garanciát vállal az általa forgalmazott termékekre. Magánszemélyek és jogi személyek (például vállalatok) azonos garanciális feltételek mellett vásárolhatnak. A jótállási hiba hatálybalépésének időpontja a hibáról szóló értesítés (írásos) dátuma vagy a szervizközpontba történő szállítás dátuma. A vevő köteles a berendezést haladéktalanul leszállítani/átadni javításra. A hibákat az eladó weboldalán vagy telefonján keresztül jelentheti be. Ha a berendezésre a gyártó garanciája vonatkozik, akkor azt a megfelelő gyártó szervizközpontjába kell szállítani. A vevő kérésére a MobilEx ingyenesen elküldi a berendezést a legközelebbi szervizközpontba, és a befejezés után visszaadja neki.

E-mail címmel kell regisztrálnom a MobilEx honlapját?

Igen. Azok az ügyfelek, akik szeretnék megismerni a mobilex.hu legfrissebb híreit, új termékekkel kapcsolatos konzultációkat és kedvezményeket, olyan csatornákon keresztül szerezhetők be, mint a tag regisztrációja. Könnyen regisztrálhat, amikor a MobilEx oldalára lép.

Hogyan lehet online használni a MobilEx kuponjaikat?

A kuponok használata a MobilEx vásárlásákor csak a következő három lépést igényli: 1. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy új MobilEx fiókot, jelölje ki a tetsző terméket és tegye be a bevásárlókosárba. 2. Válassza a megvásárolni kívánt terméket: 3. Rendeljen, és kattintson a fizetés oldalra a kapott MobilEx kuponkód-e használatához, automatikusan átugorhat a kuponokkal ellátott oldalra, kiválaszthatja a használni kívánt MobilEx kupon-ét, aztán teljesítse a fizetést.

Mennyi ideig érvényes a kupon a MobilEx-nál?

A MobilEx rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a MobilEx oldalán.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb MobilEx kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.