ekuponok.com
Főoldal Üzletek Mobilfox kuponkód

Mobilfox Kuponok 55% - Szeptember 2022

FAQ for Mobilfox

Mobilfox hosszabb garanciaidőt kínál?

Mobilfox élethosszig tartó garanciát biztosít a Fullshock tokjaira. A garancia feltételei szerint bármikor kicserélhetik őket. Ha a problémát nem az ügyfél hibája okozza, hanem az Ön terméke, akkor az érvényes lesz. Felajánlják a termék árának törlését és visszatérítését a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül, de 30 napon túl nincs lehetőség, és csak a termék cserélhető. Várják a megfelelő üzenet elküldését a postaládájukba, megerősítve a hibát a fotóval.

Hogyan kaphatok ingyenes szállítást a Mobilfox-tol?

Mobilfox futárszolgálat segítségével minden európai országba eljut. Rendeléskor a legördülő menüből kiválaszthatja az elérhető országok/régiók listáját. Mobilfox csak háztól-házig és GLS expressz szolgáltatáson keresztül küldi csomagjainkat. Sajnos jelenleg nincs lehetőség személyes átvételre. A megrendelés kézhezvételétől a kézbesítésig átlagosan 4-7 munkanap telik el. Ezt az időszakot befolyásolhatja az új megrendelések és szezonális akciók száma is. Mobilfox alkalmazottai keményen dolgoztak a beérkezett megrendelések mielőbbi feldolgozásán. Ingyenes szállítás 12.000 Ft feletti megrendelés esetén, csak a megvásárolni kívánt dobozt kell a kosárba tenni, és automatikusan levonják a szállítási költséget.

Milyen fizetési módokkal rendelkezem, miután Mobilfox befejezte a vásárlást?

A fizetés történhet utánvéttel vagy hitelkártyával. Az utánvétes lehetőséggel a rendelés kézhezvételét követően a futárszolgálaton keresztül fizethet a megrendelésért. Hitelkártyával fizethet a SimplePay és a Braintree segítségével. Mobilfox automatikus visszaigazoló e-mailt küld Önnek, amely 8 számjegyű betűt és/vagy számkódot tartalmaz a rendelés azonosítójaként. Ez segít azonosítani a rendelést, és a bemeneten keresztül a kollégák további információkat írhatnak be, módosíthatnak és törölhetnek a rendeléssel kapcsolatban.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Mobilfox honlapját?

Igen. A tagsági előnyök igénybevételéhez e-mailben regisztrálnia kell a Mobilfox tagját. A regisztráció befejezése után megkaphatja az exkluzív Mobilfox kupon-t, és élvezheti a Mobilfox által indított egyéb tagsági előnyöket.

Hogyan lehet online használni a Mobilfox kuponjaikat?

Helyezzen be egy vagy több árút a bevásárlókocsijába, kattintson a fizetésre, és töltse ki a Mobilfox kupon-ét a megadott helyre. De meg kell erősítenie, hogy a Mobilfox kupon-e megfelel-e az Ön jelenlegi megrendelésének, különben a megrendelését az eredeti áron fizetni fog, és nem élvezheti a kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Mobilfox-nál?

A leginkább aggasztó kérdés mindenképpen a Mobilfox kuponkód lejárati ideje. Ne aggódjon, amíg az érvényességi időn belül különleges kedvezményeket élvezhet. A Mobilfox kupon érvényességi ideje azonban eltérő, ezért a lehető leghamarabb fel kell használnia.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Mobilfox kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.