ekuponok.com

Modivo kuponkód 60% - Május 2022

FAQ for Modivo

A Modivo ny√ļjt garanci√°lis szolg√°ltat√°st?

A Modivo online √°ruh√°z√°ban megv√°s√°rolt √∂sszes term√©kre 2 √©v garancia vonatkozik! Ez a szab√°ly az online √°ruh√°zak teljes sorozat√°ra vonatkozik. Ha tŇĎl√ľk v√°s√°rol, biztos lehet benne, hogy a term√©k teljesen eredeti √©s minden m√°rkan√©vvel rendelkezik. Minden web√°ruh√°zukban v√°s√°rolt term√©kre 2 √©v garancia vonatkozik! Ez a szab√°ly a teljes term√©kpalett√°ra vonatkozik, bele√©rtve azokat a term√©keket is, amelyeket k√ľl√∂nlegess√©gekben v√°s√°rol.

Mi a Modivo szállítási ideje és módja?

Az √Ėn ideje nagyon √©rt√©kes a Modivo sz√°m√°ra, ez√©rt azt akarj√°k, hogy csomagja a lehetŇĎ leghamarabb meg√©rkezzen. Agg√≥dik, hogy hossz√ļ idŇĎbe telik a megrendel√©s teljes√≠t√©se? A Modivo nagy jelentŇĎs√©get tulajdon√≠t annak, hogy a csomagod a lehetŇĎ leggyorsabban √©s k√©nyelmesebb√© v√°ljon. A megrendel√©sek √°ltal√°ban k√©szen vannak, √©s a fizet√©s ut√°n 24 √≥r√°n bel√ľl kisz√°ll√≠t√°sra ker√ľlnek. Ezut√°n v√°rhat√≥an a GLS expressz szolg√°ltat√°s 1-2 munkanapon bel√ľl eljuttatja a csomagot a megrendel√©sben megadott sz√°ll√≠t√°si c√≠mre. A k√©zbes√≠t√©st a GLS Parcel Service v√©gzi, d√≠ja a fizet√©si m√≥dt√≥l f√ľgg, az al√°bbiak szerint: ElŇĎre fizetett, hitelk√°rty√°s vagy PayPal fizet√©s 9 990 Ft alatti megrendel√©sek eset√©n: 650 Ft. Ha a megrendel√©s √©rt√©ke meghaladja ezt az √∂sszeget, a Modivo ingyenes sz√°ll√≠t√°st biztos√≠t.

Milyen fizetési módokat kínál a Modivo?

Modivo a lehetŇĎ legk√©nyelmesebb√© akarja tenni a v√°s√°rl√°st, √≠gy sz√°mos ellenŇĎrz√∂tt √©s biztons√°gos fizet√©si m√≥d k√∂z√ľl v√°laszthat. V√°lassza ki az √Ėnnek megfelelŇĎt, √©s fizessen a k√≠v√°ns√°gai szerint. A k√∂vetkezŇĎ fizet√©si m√≥dokat haszn√°lhatja: banki √°tutal√°s - figyelem! ElŇĎzetes √°tutal√°s eset√©n a j√≥v√°√≠r√°si folyamat miatt a megrendel√©s teljes√≠t√©s√©nek ideje megnŇĎ (a felad√°s k√∂r√ľlbel√ľl 1-2 munkanapot vesz ig√©nybe). PayU hitelk√°rty√°s fizet√©s - gyors hitelk√°rty√°s fizet√©s - A PayU fel√ľleten banki √©s hitelk√°rty√°s fizet√©ssel fizetheti a tranzakci√≥ maxim√°lis √∂sszeg√©t. 15 perced van. PayPal - Azonnal fizethet online √°ruh√°zunkban a PayPal-fi√≥kj√°n kereszt√ľl, an√©lk√ľl, hogy meg kellene adnia hitelk√°rty√°ja adatait. Ut√°nv√©ttel - A csomag meg√©rkez√©sekor k√©szp√©nzzel vagy hitelk√°rty√°val is fizethet. Ut√°nv√©t eset√©n megrendel√©senk√©nt (megrendel√©senk√©nt) mindig +850 Ft sz√°ll√≠t√°si d√≠jat sz√°m√≠tanak fel.

Van-e jutalom azért, ha regisztráltál a Modivo hírlevelébe?

Term√©szetesen igen! Van. A Modivo 2800 Ft kedvezm√©nyt ny√ļjt √Ėnnek, ha csak most √≠rja be az e-mail c√≠m√©t √©s a nev√©t a regisztr√°ci√≥hoz. A 2800 Ft kedvezm√©ny mellett a Modivo √ļj term√©keirŇĎl √©s prom√≥ci√≥ir√≥l is √©rtes√ľlhet, miut√°n feliratkozott a h√≠rlev√©lre. Es b√°rmikor leiratkozhat.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Modivo honlapját?

Igen. Modivo √°tgondolt kedvezm√©nyes tervet dolgoz ki a tagjaik sz√°m√°ra. Hogyan v√°lhat a Modivo tagj√°v√°? Nagyon egyszerŇĪ, csak √≠rja be az e-mail c√≠met, √©s kattintson a regisztr√°ci√≥ gombra a modivo.hu-on.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Modivo kuponjaikat?

A Modivo megk√∂nny√≠ti az √ľgyfelek sz√°m√°ra a term√©kek v√°s√°rl√°s√°t, √≠gy a Modivo akci√≥k-e egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥. A felhaszn√°l√°s m√≥dja az, hogy kit√∂lti vagy megmutatja a Modivo akci√≥k-√©t a fizet√©si oldalon, √©s a rendszer automatikusan felhaszn√°lja a megrendel√©s√©re.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Modivo-nál?

A Modivo kuponk√≥d -√©nek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rv√©nyess√©gi ideje van, √©s n√©h√°nyuk √°lland√≥ is. Kiv√°laszthatja a Modivo kuponk√≥d-t, amely megfelel a megrendel√©s√©nek. De ne feledje, hogy tiszt√°bban b√∂ng√©szheti a Modivo √∂sszes kuponk√≥d -j√©t a ekuponok.com oldal√°n.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Modivo kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.