ekuponok.com
Főoldal Üzletek MOL Limo

MOL Limo kupon és promóciós kód 60% - Május 2022

FAQ for MOL Limo

Ki és milyen feltételekkel használhatja MOL Limo szolgáltatásait?

A 18 éven felülieknek legalább egy évig érvényes B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkezniük, és regisztrálniuk kell az alkalmazásban. A szolgáltatás percenként, havidíjjal vagy anélkül történik. A percdíj tartalmazza az összes költséget: a tankolást, a parkolást és a karbantartási költségeket. Minden bérlet 100 kilométert tartalmaz, és MOL Limo kilométerdíjat számít fel. A csomag költsége havidíjjal 47 Ft/km, alkalmi használat esetén 59 Ft/km.

Hogyan fizethetek MOL Limo szolgáltatásaiért?

Itt a MOL Limo-ban a fizetés nagyon egyszerű. A regisztráció során megadott bankkártyával automatikusan fizethet. Regisztrációkor jelenleg az Embossed Mastercard, Visa és American Express kártyákat fogadnak el. A regisztrációs díj 2490 Ft. Regisztrációkor használja a VANAUTOM kódot, és a regisztrációs díj önrész jóváírásként jóváírásra kerül a számláján.

Honnan tölthetem le a MOL Limo alkalmazását?

A MOL Limo alkalmazása letöltése sok előnnyel jár. Az Android- és iOS-eszközökön használható, az iOS-kompatibilis alkalmazások az AppStore-ból, az Android pedig a GooglePlay és a Huawei alkalmazáskönyvtárából szerezhető be. Az alkalmazás világszerte minden üzletben elérhető, így a Magyarországra érkezők is igénybe vehetik a szolgáltatást is.

Van-e jutalom, ha ajánlom MOL Limo-t barátaimnak?

A kedvezmény értéke a meghívottaknak 4490 Ft, a meghívottaknak pedig 1000 Ft. Ezek az ingyenes percek akár 30 napig, akár többszöri utazás során is felhasználhatók pontokból. A meghívott felhasználók 2020. július 1-jén 00:01 után kezdik meg a regisztrációt, és a meghívott felhasználók által a MOL Limo alkalmazás regisztrációs felületén megadott kuponkódot megfelelően felhasználva 4490 Ft ingyenes utazási időt kapnak. A MOL Limo 2490 Ft regisztrációs díjat számít fel, amely után az ingyenes percek közé kerül jóváírásra.

Hogyan fizethetek MOL Limo szolgáltatásaiért?

A MOL Limo szolgáltatásban a fizetési folyamat nagyon egyszerű. A kapcsolódó hitelkártyával automatikusan fizethet. A bejelentkezéskor jelenleg dombornyomott Mastercard, Visa és American Express fogadható el. A regisztrációs díj a VANAUTOM kód használatával regisztrációkor 2.490 Ft és a regisztrációs díj önrészként jóváírásra kerül a számláján.

Van-e jutalom, ha ajánlom MOL Limo-t barátaimnak?

Igen, hívd a MOL Limo-t a barátaidhoz, és te és barátaid is jutalmakat szerezhetsz, amelyek akár 30 napos vagy hosszabb utazásba is beszámíthatók. A meghívott felhasználók ingyenes utazási időt kapnak a regisztrációt követően a MOL Limo app regisztrációs felületén a megadott kuponkóddal.

E-mail címmel kell regisztrálnom a MOL Limo honlapját?

Igen. A MOL Limo minden vásárlásának kielégítése érdekében regisztrálhat tagként az e-mail címével. A MOL Limo nagy jelentőséget tulajdonít a tagok érzéseinek, és e-mailben elküldi a legfrissebb MOL Limo kupon-t is.

Hogyan lehet online használni a MOL Limo kuponjaikat?

Ellenőrizze, hogy elérhető-e a MOL Limo kupon-e az Ön személyes fiókjában, adja hozzá a vásárolni kívánt terméket a bevásárlókosárba, lépjen a fizetési oldalra, és tegye a MOL Limo kupon-ét a megfelelő ablakba, aztán az ügyfelek megkapják a kívánt kedvezményt.

Mennyi ideig érvényes a kupon a MOL Limo-nál?

Ha tudni szeretné a MOL Limo minden kuponjának pontos lejárati dátumát, bejelentkezzen, vagy létrehozzon egy új fiókot a MOL Limo fiókhoz, és a kuponjaimban a megfelelő kuponra kattintva megtekintheti.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb MOL Limo kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.