ekuponok.com
Főoldal Üzletek Mostelado.hu Kuponok

Mostelado.hu Kedvezmények 90% - Január 2023

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Mostelado.hu kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Mostelado.hu

  Mennyi a szállítási költség a Mostelado.hu-nál?

  100 000 Ft felett a Mostelado.hu ingyenes házhoz szállítást biztosít. A Csomagpont kézbesítés olyan gyors, mint a házhozszállítás (átvétel a kiszállítást követő munkanapon lehetséges), de nem kell otthon várnod a futárra. Válasszon egy átvételi pontot, és ott vegye át csomagját. Magyarországon több száz GLS csomagpont működik. A csomagszállítási helyszínek különböző profilú üzletekben találhatók. A legtöbb GLS beállított menü 10:00 és 20:00 óra között tart nyitva, de sok közülük már nyitva áll az ügyfelek előtt. A csomag az átvételi ponton az átvételtől számított maximum 5 munkanapig tárolható, meghosszabbítható! 0kg-19,99kg: 990 Ft, 20kg-39,999kg: 1 590 Ft. EXPRESSONE házhoz szállítás, szállítási díj: 1 990 Ft.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Mostelado.hu webáruházban?

  A Mostelado.hu utánvéttel fogad el egy csomagot a csomagszállító szolgálattól. A kezelési költség 350 Ft. Hitelkártya előre fizetett: Használja hitelkártyáját az azonnali fizetéshez a Borgun Bank weboldalán keresztül! Rendelésed elküldése után kattints a fizetés gombra, és átirányítunk a Borgun Bank weboldalára, ahol bankkártyáddal azonnal befizetheted az összeget, így a termék átvételekor nem kell fizetned semmit! Mostelado.hu rendszere jelenleg a következő kártyatípusokat fogadja el: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron.

  Ingyenes szállítást kínál a Mostelado.hu?

  Ingyenes házhozszállítás 100 000 Ft feletti vásárlás esetén Mostelado.hu. De választhat egy átvételi pontot és ott veheti át a csomagját. Magyarországon több száz GLS csomagpont működik. A legtöbb GLS csomagküldő állomás 10 és 20 óra között tart nyitva. A csomagok tárolása és meghosszabbítása az átvétel helyén akár 5 munkanapig lehetséges! Az EXPRESSONE házhozszállítás díja 1990 Ft.

  Milyen fizetési módok közül lehet választani a Mostelado.hu webáruházban?

  A Mostelado.hu utánvéttel fogadja el a csomagokat a csomagkézbesítési szolgáltatásoktól. A kezelési költség 350 Ft. Hitelkártya előre fizetett: Hitelkártyájával a Borgun Bank webhelyén keresztül online fizethet! Megrendelésed elküldése után nyomd meg a fizetés gombot, és átirányítanak a Borgun Bank weboldalára, ahol egyből kifizetheted az összeget bankkártyáddal, így a termék átvételekor nem kell fizetni semmit! A Mostelado.hu jelenleg a következő kártyatípusokkal tud fizetni: MasterCard, Maestro, VISA Electron, VISA.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Mostelado.hu honlapját?

  Igen. Ha a következő előnyöket szeretné igénybe venni: 1. Kapjon korlátozott mennyiségű Mostelado.hu Kuponkódok -t, 2. Ismerje meg a legújabb Mostelado.hu ajánlatait; 3. Adjon meg minden fogyasztási pontot ajándékok és kedvezmények beváltásához. Ezután megkapja a fenti előnyöket, ha e-mail címével regisztrálja a mostelado.hu oldalát.

  Hogyan lehet online használni a Mostelado.hu kuponjaikat?

  A lejárati dátumon belüli Mostelado.hu Akciók-e felhasználható a fizetéshez. A Mostelado.hu weboldalán rendelkezik a Akciók-e ellenőrizésével vagy kitöltésével foglalkozó oldallal, de az ügyfeleknek biztosítaniuk kell, hogy függőben lévő fizetési megbízásuk megfeleljen a használatra vonatkozó követelményeknek a Mostelado.hu-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Mostelado.hu-nál?

  A Mostelado.hu rendelkezik egy részletes oldallal, amely segít megérteni, hogy az egyes kuponok mikor járnak le. A kupon eltérő érvényességi ideje mellett előfordulhat, hogy a felhasználási kör is más. Ne felejtse el gondosan megerősíteni a Mostelado.hu oldalán.

  További Akciók, mint Mostelado.hu Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Tesco – Akciós Mosószerek

  • Ajánlatok

   Prémium Egyedi Talpbetét 21990Ft-tól

   Minden Batz Kupon Lejár 8-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 50% Leárazást Kiárusitás Termékekre Brandfield Oldalon

   Minden Brandfield Kupon Lejár 12-2-23
  • Ajánlatok

   Élvezz Akár 90% Leárazást Termékek Listája Márka Szerint Demar Termékekre Manocipo Oldalon

   Minden Manocipo Kupon Lejár 13-2-23

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Mostelado.hu kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.