ekuponok.com
Főoldal Üzletek Mountex Kuponok

Mountex Kedvezmények 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Mountex kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Mountex

  Mountex-nak van hűségprogramja?

  A Mountex tagsági igazolványoddal 7% kedvezményt élvezhetsz a Mountex áruház összes teljes árú termékének árából. A 7% -os kedvezmény vonatkozik az Outletben személyesen vásárolt termékekre is! Ha legalább 50 000 Ft-ot vásárol az egyik Mountex üzletben, és kitölti a kártya igénylőlapot, akkor új kártyát és határozatlan 7% -os kedvezményt is kaphat a következő vásárláshoz. Ha egy online áruház vásárlása eléri az 50 000 forintot, akkor automatikusan belép az általános ügyfélrendszerbe.

  Mennyi a Mountex szállítási ideje?

  Általában 2-4 munkanap, a termék elérhetőségétől függően. A megrendeléseket munkanapokon szállítják, általában 8 és 17 óra között. Szállítási díj: kevesebb, mint 15 000 Ft: 990 Ft, több mint 15 000 Ft Mountex viseli az árut. Kajak, kenuk, evezők: 180 Ft / km (például: Budaörstől 100 kilométerre, a teljes költség 18 000 Ft). Egyéni szállítási költség, megrendelés leadása után természetesen a Mountex kollégái jelentkeznek szállítási költségért te A sorrend végleges meghatározása ezek után dőlhet el.

  Mountex elfogadom utánvétet?

  Utánvét esetén a vételár mindig a megrendelt áruhoz csatolt számlán feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Hitelkártyás fizetés: A Mountex biztonságos bankkártyás fizetési megoldást biztosít ügyfeleinek, amelyet a K&H Bank biztosít. A fizetéshez használja a Mountex ajándékutalványát: Papíros utalvánnyal fizethet megrendelését, amelyet először el kell küldeni az online áruházukba.

  A megvásárolt Mountex termék hibás. Mit kellene tennem?

  A Mountex minden termékére 2 év garanciát vállal. Ha hibába ütközik, kérik, olvassa el az üzleti szabályzat garancia szakaszában leírt feltételeket, és futárral küldje el a terméket a teljes jótállási űrlappal a Mountex online áruház címére. A garancia hatálya alá tartozó hibás termékeket személyesen is elhozhatja az üzletükbe.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Mountex honlapját?

  Igen. Szeretne többet megtudni a Mountex-ről? Ne hagyja ki a legfrissebb híreket, az új termékeket és más híreket, azonnal regisztrálja a Mountex weboldalát.

  Hogyan lehet online használni a Mountex kuponjaikat?

  Csak az árukat kell kiválasztania a Mountex honlapján. Megrendeléskor töltse ki a Mountex Kuponok-ét, amelyet az utasítások szerint választott ki, és az ajánlat automatikusan érvénybe lép. Megkérhetik, hogy hozzon létre fiókot a Mountex weboldalán. Miután létrehozza, nemcsak megkönnyítheti a vásárlást, hanem más előnyöket is élvezhet a Mountex-nál.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Mountex-nál?

  Úgy gondolja, hogy mindenki megérti a Mountex Akciók használatát az érvényességi időn belül. Néhány vásárló azonban megzavarodhat a rögzített termékekre alkalmazó Mountex Akciók miatt, amely csak az áruk elfogyása előtt hatékony.

  További Akciók, mint Mountex Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Akár 50% Ajánlat DustDeal Oldalon, Vásárláshoz Kattintson Ide!

   Minden DustDeal Kupon Lejár 31-12-23
  • Ajánlatok

   Ingyenes Szállítás 20.000 Ft Feletti Rendelés Esetén!

  • Ajánlatok

   Szerezz Akár 20% Offes Egészség Nyakláncok, Szettek Termékeket Asvanycenter Oldalon

   Minden Asvanycenter Kupon Lejár 4-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Mountex kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.