ekuponok.com
Főoldal Üzletek Mozaik Kerámia Kuponok

Mozaik Kerámia Kedvezmények 60% - Szeptember 2022

FAQ for Mozaik Kerámia

Melyek a Mozaik Kerámia szállítási feltételei?

A házhoz szállítás a Full-Gold KFt a pontos szállítási költséget és a szállítási időt a Full-Gold Kft előzetesen egyezteti Önnel. Telefonon vagy e-mailben kéri Mozaik Kerámia, adja meg a kapcsolattartó adatait. A futárszolgálat és a posta a csomag átvételét követően 24/72 órán belül országszerte kézbesíti a csomagot (nem a megrendelést!). kérik, adjon meg egy címet a szállítási adatokban, hogy valaki, aki át tudja venni az árut a szállítás napján, biztosan ott lesz. A fuvart tömeg szerint számítják. Ha több terméket rendel, a rendszer a termék súlya alapján kiszámítja a szállítási költséget.

Milyen fizetési módokat fogad el a Mozaik Kerámia?

Fizethet banki átutalással - a vevő banki átutalással fizet a termékért. A megrendelés leadása után átutalási számlát állítanak ki és elküldik az ügyfélnek, ezzel a számlával az ügyfél a terméket a Raiffeisen Bank Zrt. Számlájára utalja. Készpénzfizetés - A vevő a kézbesítéskor fizet a futárnak. Ha még nem kért házhozszállítási szolgáltatást, az árut a Mozaik Kerámia üzletben veheti át.

Mi a teendő, ha a Mozaik Kerámia csomagja megsérült?

Ha sérült csomagot kap, ez nem jelenti azt, hogy a dobozban lévő termék megsérült, ezért kérik, mindenképpen vigye el a csomagot a futár elé! Ha az áru megsérült, kérje a szállítótól a kárjelentést! Ezt követően haladéktalanul értesítse panaszát Mozaik Kerámia. Ha a kapott sérült csomagot bejelentették, akkor saját költségén kicserélik a sérült terméket!

Garancia van-e Mozaik Kerámia termékeire?

Igen, minden Mozaik Kerámia termékre garancia van. A jótállási idő a gyártótól / terméktől függ. Ha olyan terméke van, amelyet nem talál vásárlás közben, vagy további kérdése van a garanciával kapcsolatban, hívja őket, vagy írjon e-mailt vagy csevegjen online online boltjukban valós időben.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Mozaik Kerámia honlapját?

Igen. Ha meg szeretné tudni Mozaik Kerámia márka történetét, a legújabb ajánlatokat és promóciókat, regisztrálhat a mozaikkeramia.hu kezdőlapon és taggá válhat.

Hogyan lehet online használni a Mozaik Kerámia kuponjaikat?

A kuponok használatához a Mozaik Kerámia vásárlásákor a következőket kell tennie: tegyen új terméket a bevásárlókosárba, és kattintson a megrendelés leadására. Jelentkezzen be a Mozaik Kerámia fiókba a részletek megadásával, vagy hozzon létre egy új fiókot, majd kattintson a fizetés folytatása gombra. A felsorolt ​​tételek alatt egy ablak ugrik fel, amely "Kupon hozzáadása" feliratú; ellenőrizze a Mozaik Kerámia által kiválasztott kupont, majd automatikusan visszatér a fizetés oldalra, és meglátja a tényleges kifizetési összeg csökkentését.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Mozaik Kerámia-nál?

Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő Mozaik KerámiaKuponkódok -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a Mozaik Kerámia Kuponkódok lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Mozaik Kerámia kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.