ekuponok.com
Főoldal Üzletek MR PORTER

MR PORTER Kedvezmények 60% - Szeptember 2021

FAQ for MR PORTER

E-mail címmel kell regisztrálnom a MR PORTER honlapját?

Igen. Az ügyfelek e-mailben regisztrálhatják a mrporter.com fiókját. Ez segíthet az ügyfeleknek a legújabb MR PORTER Kuponkódok szerezésében. Az regisztrációs felület általában a mrporter.com kezdőlap alján található, és bármikor leiratkozhat erről a szolgáltatásról.

Hogyan lehet online használni a MR PORTER kuponjaikat?

Az ügyfeleknek ki kell jelölniük a kiválasztott árukat, kattintaniuk kell a \"Fizetés” gombra, és el kell jönniük a MR PORTER fizetési oldalára. Jelölje vagy kitöltse a választani kívánt MR PORTER Kuponkódok-ét(meg kell erősíteni a Kuponkódok-e összeegyezik-e a megrendelés felhasználási körével), majd válassza ki a fizetési módot, amellyel fizethet a megfelelő kedvezmény igénybevételésével.

Mennyi ideig érvényes a kupon a MR PORTER-nál?

Jelentkezhet a MR PORTER weboldalán, vagy létrehozhat egy új fiókot, a személyes központra kattintva megtekintheti a kuponjaimat, láthatja a MR PORTER szelvényeinek listáját, és minden egyes kuponban feltüntetik az érvényességi időt.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb MR PORTER kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.