ekuponok.com
Főoldal Üzletek Multi-vitamin

Multi-vitamin Kuponok és Kuponkódok 70% - Január 2022

FAQ for Multi-vitamin

Multi-vitamin ingyenesen házhoz szállít?

Személyes átvétel a Multi-vitamin üzletben: Ebben az esetben természetesen nincs szállítási díj. Csomagjaikat a GLS expressz szerviz szállítja. 15 000 Ft-nál nagyobb összértékű megrendelések esetén a Multi-vitamin viseli a szállítási költséget. 15 000 forint alatti összértékű megrendelések esetén a szállítási díj 999 forint.

Milyen fizetési módokat fogad el a Multi-vitamin?

A Multi-vitamin készpénzes fizetést fogad el (amikor az árut személyesen veszi át, ha az árut az ajtóig szállítják), hitelkártyákat (a személyes nyugta szerint az elfogadott hitelkártyákat: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V-PAY) , American Express, UnionPay, MasterCard paypass, Maestro paypass). A Barion egy elektronikus fizetési szolgáltatás. Használhatja hitelkártyával történő fizetéshez a Multi-vitamin online áruházában regisztráció vagy egyenleg előzetes fizetése nélkül.

Milyen fizetési módokat fogad el a Multi-vitamin?

A következő fizetési módokat használhatja Multi-vitamin online boltjában: készpénzes fizetés (személyes átvételkor, ha az árut házhoz szállítják), hitelkártya (a személyes átvétel szerint az elfogadott hitelkártya): MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V-PAY, American Express, UnionPay, MasterCard paypass, Maestro paypass) BARION: A Barion egy elektronikus fizetési szolgáltatás. Használhatja hitelkártyával történő fizetéshez online áruházunkban regisztráció vagy az egyenleg előtörlesztése nélkül. Ha nincs hitelkártyája, használhatja az előre betöltött Barion egyenlegét a fizetéshez, feltöltheti banki átutalással vagy készpénzbefizetéssel, vagy a barátja pénzt küldhet Önnek.

A Multi-vitamin ingyenes szállítást kínál?

Multi-vitamin személyes átvételt és házhozszállítást fogad el. Személyes átvétel a Multi-vitamin üzletben: ingyenes. A GLS futárszolgálat szállítja a csomagjaikat. Magyarországra csak megrendeléseket tudnak szállítani. A szállítási díj 999 forint. 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a Multi-vitamin viseli a szállítási költséget, és nem kell fizetnie a szállítási költséget.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Multi-vitamin honlapját?

Igen. Ha naprakészen akarja tudni a Multi-vitamin legújabb ajánlatairól, tevékenységeiről és a tagok előnyeiről, akkor e-mail címével regisztrálhatja a multi-vitamin.hu webhelyét, majd tag lesz.

Hogyan lehet online használni a Multi-vitamin kuponjaikat?

A Multi-vitamin vásárlásákor felhasználhatók a megfelelő kuponok a fizetés során. A ekuponok.com honlapján keresztül is tudja érkezni a Multi-vitamin oldalára. Fizetéskor egyszerűen töltse ki a Multi-vitamin Kuponok-ét, amelyet használni szeretne a kedvezmény megszerzéséhez.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Multi-vitamin-nál?

A Multi-vitamin kuponja alján az érvényességi időszak látható, amelyet a lejárati dátum előtt lehet felhasználni. Néhány Multi-vitamin kuponának azonban nincs lejárati dátuma, és ezeket a kuponokat még a promóciós termékek teljesen eladása előtt fel lehet használni.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Multi-vitamin kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.