ekuponok.com
Főoldal Üzletek MYPROTEIN

MYPROTEIN Kuponok és Akciók - Június 2021

Vásárlási tippek

Ha ajánlom a MYPROTEIN-t egy ismerősömnek, mit kaphatok?
Ajánlja a MYPROTEIN -t barátainak, és megkapja a jutalmukat. Minden ajánlott ismerősért 2500 Ft beszédet kap. Természetesen barátainak is nagy kedvezmények lesznek. 30% kedvezményt élvezhetnek első megrendelésükkor. Ez ilyen egyszerű, és jó neked és barátainak. Természetesen először regisztrálnia kell egy MYPROTEIN felhasználói fiókot.
A MYPROTEIN ingyenes szállítást biztosít?
0-12.499 Ft közötti megrendelés, ebben az esetben csak 1390 Ft szállítási díj. A szállítás átlagosan 4-7 munkanapot vesz igénybe, és megrendelését online nyomon követheti. A kézbesítést munkanapokon futárszolgálat végzi. Rendeljen 12 500 - 19 999 Ft, ebben az esetben csak 990 Ft szállítási díjat. A szállítás átlagosan 4-7 munkanapot vesz igénybe, és megrendelését online nyomon követheti. 20 000 Ft feletti megrendelés esetén a MYPROTEIN viseli a szállítási költséget.
Hogyan tudok fizetni MYPROTEIN-ban?
Jelenleg csak online fizetéssel vásárolhat a MYPROTEIN webhelyen. A weboldalukon jelenleg elérhető fizetési módok a következőek: az első az online hitelkártyás fizetés; a második G Pay-Google Pay; a harmadik PayPal. A MYPROTEIN a leggyakoribb hitelkártyákat támogatja, mint például MasterCard, visa elektron,Visa, és a betéti kártya, Maestro.