ekuponok.com

Mytheresa Kuponkódok 45% - December 2021

FAQ for Mytheresa

E-mail címmel kell regisztrálnom a Mytheresa honlapját?

Igen. Mytheresa kiz√°r√≥lagos tags√°gi kedvezm√©nyrendszerrel rendelkezik. Tagg√° v√°lhat, ha regisztr√°lja az e-mail c√≠m√©vel a mytheresa.com oldal√°ra. Miut√°n tagg√° v√°lik, √©lvezheti a Mytheresa k√ľl√∂nb√∂zŇĎ elŇĎnyeit.

Hogyan lehet online haszn√°lni a Mytheresa kuponjaikat?

A Mytheresa Akci√≥k-e haszn√°lat√°nak m√≥dja a k√∂vetkezŇĎ: bizony√≠ssa fi√≥kj√°t a Mytheresa weboldal√°n. Ha m√©g nincs, akkor hozzon l√©tre egy fi√≥kot, amely hozz√°tartozik a Mytheresa-hoz; ha egyetlen term√©ket v√°s√°rol, k√∂zvetlen√ľl megv√°s√°rolhatja azt a term√©koldalon,azt√°n bel√©phet a fizet√©si oldalra, T√∂ltse ki a megfelelŇĎ Mytheresa Akci√≥k -t a fizet√©si oldalon, √©s a Akci√≥k automatikusan √©rv√©nybe l√©p, amikor befizet.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Mytheresa-nál?

A Mytheresa Akci√≥k hossz√ļ t√°v√ļ √©rv√©nyess√©ggel √©s r√∂vid t√°v√ļ lej√°rattal rendelkezik. A Mytheresa szem√©lyes fi√≥kj√°ban ellenŇĎrizheti azt az idŇĎszakot, amelyen bel√ľl minden Akci√≥k √©rv√©nyes.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezm√©nyekrŇĎl?

Szerezze meg a legjobb Mytheresa kedvezm√©nyeket, √©s elsŇĎk√©nt fog rendszeresen inform√°ci√≥t kapni a legelŇĎny√∂sebb kedvezm√©nyekrŇĎl.