ekuponok.com
Főoldal Üzletek Nők Lapja

Nők Lapja Kedvezmények 50% - Június 2022

 • Ajánlatok

  Szerezzen Akár 50% Kedvezményt A Ma-serre-de-jardin

  Lejár 23-12-22
 • Ajánlatok

  Kupon – 15% Kedvezmény A Ruhákra és Cipőkre Az Aboutyou Oldalon

  Lejár 29-9-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Házhozszállítás

  Lejár 29-9-22
 • Ajánlatok

  Nők Lapja Kedvezmények: Akár 40% Kedvezmény

  Lejár 29-9-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás Minden Megrendelésnél A Következőtől: Nők Lapja

  Lejár 29-9-22
 • Ajánlatok

  Ingyenes Szállítás és Visszatérítés A Nők Lapja Vásárlás Esetén

  Lejár 29-9-22
 • Ajánlatok

  Takarítson Meg 30% A Nők Lapja Vásárlásakor A Barátai Ajánlásával

  Lejár 29-9-22

FAQ for Nők Lapja

Szükségük van-e webhelyre a Nők Lapja előfizetőinek?

Nők Lapja hamarosan kedvezményes előfizetéseket kínál a magazin előfizetőinek. Ennek keretében azoknak az embereknek, akik jelenleg előfizetnek a folyóiratra (a kiadóban vagy a postán), lehetőségük lesz havonta 500 forintért feliratkozni a weboldalukra. Rövidesen írásban értesítik az összes előfizetőt erről a kedvezmény lehetőségről. Ugyanakkor azt javasolják, hogy böngésszen a weboldalon, mert az első hónap teljes hozzáférése csak 300 Ft.

Mennyibe kerül Nők Lapja előfizetése?

Nők Lapja havi megújítása csak 300 forint az első hónapban és 1490 forint a második hónapban. Csomagra is feliratkozhat egy évre: ezért a költség: 21 660 Ft). Ebben az esetben a Nők Lapja a megrendeléskor megadott címre kerül postázásra, így akár nyomtatott verzióval is elláthatja valakit.

Nők Lapja elfogadja a fizetést banki átutalással / csekkel?

Nem, Nők Lapja csak regisztráció után fogadhat el hitelkártyás vásárlást. És jelenleg csak havonta megújítható hitelkártya-előfizetés vagy egyéves egyszeri csomagajánlat között választhat. Az úgynevezett havi előfizetés-megújítás azt jelenti, hogy a kiadó minden hónapban levonja az előfizetési díjat az első vásárlás során megadott bankkártyáról. Hasonlóan működik, mint például a HBOGO, a Spotify vagy a Netflix. Tehát az előfizetés nagyon kényelmes, nem kell figyelni arra, hogy mikor jár le, mikor kell befizetni a következő havi díjat, és eldönti, mennyi ideig iratkozik fel.

Mi van, ha az ügyfél már fizetett, de a Nők Lapja előfizetés nem aktív?

Ha először vásárolja meg ezt a terméket, úgy dönthet, hogy 14 napon belül lemondja a vásárlást. kérik, magyarázza el az ügyfélszolgálattal, hogy visszatéríti a befizetett 300 forintot. Ebben az esetben a Nők Lapja elveszíti hozzáférését a webhelyhez, amint jelzi. Ha 14 nap múlva meggondolja magát, kérik, jelentkezzen be az mc.hu oldalra, és törölje profiljában a megújítható előfizetést.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Nők Lapja honlapját?

Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a noklapja.nlcafe.hu oldalát, többet tudhat meg a Nők Lapja-ről, a Nők Lapja legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Nők Lapja ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

Hogyan lehet online használni a Nők Lapja kuponjaikat?

A Nők Lapja Kuponkódok-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Nők Lapja Kuponkódok használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Nők Lapja oldalán. Nem szabad kihagynia.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Nők Lapja-nál?

A Nők Lapja oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A Nők Lapja Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

További Akciók, mint Nők Lapja Kedvezmény Kódok

 • Ajánlatok

  VIP Phone Kuponok: ADAM Elements Kiegészítők 6.990Ft-tól

  Minden VIP Phone Kupon Lejár 13-7-22
 • Ajánlatok

  KockaÁruház Promóciós Kód: Akciós Ajánlatok

 • Ajánlatok

  Polomania Kedvezmény Kódok: Férfi Alap Póló 1590Ft-tól

  Minden Polomania Kupon Lejár 15-7-22
 • Ajánlatok

  Manuka.store Promóciós Kód: Kapj Ajakápolók Terméket Csak Ft326.00-ért Manuka.store Oldalon

  Minden Manuka.store Kupon Lejár 16-7-22

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Nők Lapja kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.