ekuponok.com
Főoldal Üzletek Nők Lapja Kuponok

Nők Lapja Kedvezmények 60% - December 2022

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Nők Lapja kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Nők Lapja

  Szükségük van-e webhelyre a Nők Lapja előfizetőinek?

  Nők Lapja hamarosan kedvezményes előfizetéseket kínál a magazin előfizetőinek. Ennek keretében azoknak az embereknek, akik jelenleg előfizetnek a folyóiratra (a kiadóban vagy a postán), lehetőségük lesz havonta 500 forintért feliratkozni a weboldalukra. Rövidesen írásban értesítik az összes előfizetőt erről a kedvezmény lehetőségről. Ugyanakkor azt javasolják, hogy böngésszen a weboldalon, mert az első hónap teljes hozzáférése csak 300 Ft.

  Mennyibe kerül Nők Lapja előfizetése?

  Nők Lapja havi megújítása csak 300 forint az első hónapban és 1490 forint a második hónapban. Csomagra is feliratkozhat egy évre: ezért a költség: 21 660 Ft). Ebben az esetben a Nők Lapja a megrendeléskor megadott címre kerül postázásra, így akár nyomtatott verzióval is elláthatja valakit.

  Nők Lapja elfogadja a fizetést banki átutalással / csekkel?

  Nem, Nők Lapja csak regisztráció után fogadhat el hitelkártyás vásárlást. És jelenleg csak havonta megújítható hitelkártya-előfizetés vagy egyéves egyszeri csomagajánlat között választhat. Az úgynevezett havi előfizetés-megújítás azt jelenti, hogy a kiadó minden hónapban levonja az előfizetési díjat az első vásárlás során megadott bankkártyáról. Hasonlóan működik, mint például a HBOGO, a Spotify vagy a Netflix. Tehát az előfizetés nagyon kényelmes, nem kell figyelni arra, hogy mikor jár le, mikor kell befizetni a következő havi díjat, és eldönti, mennyi ideig iratkozik fel.

  Mi van, ha az ügyfél már fizetett, de a Nők Lapja előfizetés nem aktív?

  Ha először vásárolja meg ezt a terméket, úgy dönthet, hogy 14 napon belül lemondja a vásárlást. kérik, magyarázza el az ügyfélszolgálattal, hogy visszatéríti a befizetett 300 forintot. Ebben az esetben a Nők Lapja elveszíti hozzáférését a webhelyhez, amint jelzi. Ha 14 nap múlva meggondolja magát, kérik, jelentkezzen be az mc.hu oldalra, és törölje profiljában a megújítható előfizetést.

  E-mail címmel kell regisztrálnom a Nők Lapja honlapját?

  Igen. Ha regisztrál e-mail címmel a noklapja.nlcafe.hu oldalát, többet tudhat meg a Nők Lapja-ről, a Nők Lapja legújabb ajánlatairól, promócióiról és időzített kedvezményeiről, hogy ne maradjon le a Nők Lapja ajánlatairól, amivel nagymértékben megtakarítják a fogyasztási költségeket.

  Hogyan lehet online használni a Nők Lapja kuponjaikat?

  A Nők Lapja Kuponkódok-ének használata nagyon egyszerű, mert a rendszer minden fizetéskor irányítja az ügyfeleknek a Nők Lapja Kuponkódok használatát. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a szükséges árukat és fizet. Ne felejtse el, hogy további ajánlatokat is élvezhet a Nők Lapja oldalán. Nem szabad kihagynia.

  Mennyi ideig érvényes a kupon a Nők Lapja-nál?

  A Nők Lapja oldalán megismerheti a különböző Akciók érvényességi idejét. A Nők Lapja Akciók érvényességi ideje alatt tetszése szerint választhat, amennyiben megfelel a használati feltételeknek, ezeket a kedvezményeket fel lehet használni.

  További Akciók, mint Nők Lapja Kedvezmény Kódok

  • Ajánlatok

   Notebook – Black Friday 2. Felvonása

   Minden Notebook.hu Kupon Lejár 27-11-22
  • Ajánlatok

   Shop 1,499Ft-tól

   Minden Brilliantcoco Kupon Lejár 25-11-22
  • Ajánlatok

   Spórolj Akár 30%-t Utazótáskák Termékekre Vuch Oldalon

   Minden Vuch Kupon Lejár 4-12-22
  • Ajánlatok

   Szerezz Megrendelés és Szállítás Terméket 1.700Ft-tól Crooocus Oldalon

   Minden Crooocus Kupon Lejár 2-12-22

  Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

  Szerezze meg a legjobb Nők Lapja kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.