ekuponok.com
Főoldal Üzletek Napibio

Napibio Kuponok és Kuponkódok 50% - Január 2022

FAQ for Napibio

Napibio-ben milyen fizetési módok állnak rendelkezésre az online áruházban?

Készpénz, hitelkártya és továbbítás (személyes átvétel), utánvét (készpénz) expressz, online hitelkártyás fizetés és továbbítási fizetési módok. Hitelkártyával is fizethet a Napibio fizetési pontján. Online bankkártyával is fizethet online áruházukban. Elfogadnak olyan közös hitelkártyákat, mint a MasterCard, a Visa és a Maestro.

Melyik futárcég szállítja a Napibio termékeit?

Napibio online áruháza a Mixpakk futárszolgálatot és szállítószervezetet használja áruk Magyarországra történő szállításához. Néha saját online áruházuk alkalmazottai szállítják őket Budapestre. Külön kezelési díjat, csomagolási díjat nem számítanak A jelenlegi szállítási díj Magyarországon 0 Ft / 590 Ft / 1090 Ft / 1190 Ft / 1490 Ft. Ingyenes szállítás 25 000 Ft-tól.

Napibio adjon el ajándékutalványokat?

Természetesen a megrendelés teljesítése után Napibio ajándékutalványát azonnal elküldik a címzett e-mail címére. Csak a kedvezményezett nevét, kedvezményezettjének e-mail címét, nevét, e-mail címét és az ajándékutalvány tárgyát kell megadnia: például karácsonyt, születésnapot. Adjon meg további információkat, és válassza ki az összeget: (az értéknek 5000 és 50 000 forint között kell lennie).

Napibio-nak van-e pontrendszere?

Napibio pontrendszerét csak a számlával rendelkező ügyfelek gyűjthetik és használhatják! Az online áruházukban történő megrendelés után, a megrendelés kézhezvétele után, a BioTallér rendszerbe felvett termék kézhezvétele után, minden számlával rendelkező ügyfél megkapja a BioTallért a termék átvételét követően. A beérkezett BioTallereket az online áruház bármely termékére beválthatjuk, és a bevásárlókosár menüben ellenőrizhetjük. Ezeket a termékeket a BioTallers és a Ft keverékeként lehet megvásárolni.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Napibio honlapját?

Igen. Csak az e-mail címével regisztrálja a napibio.hu webhelyét. A sikeres regisztráció után a következő előnyöket élvezheti: a legújabb Napibio Akciók, promóciók, születésnapi ajándékok és stb. Kattintson a regisztráció gombra, és kövesse a megfelelő utasításokat a regisztráció befejezéséhez a Napibio webáruházában.

Hogyan lehet online használni a Napibio kuponjaikat?

Napibio kuponjaival pénzt is takaríthatnak meg az ügyfeleknek. A Napibio Kuponkódok-ének használata szerepel a fizetési oldalon. De meg kell jegyezni, hogy a fizetés előtt meg kell határoznia, hogy megfelel-e a Napibio Akciók-e használatának feltételeinek.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Napibio-nál?

Kiválaszthatja a megrendelésének megfelelő NapibioKuponkódok -et, és felhasználhatja a megadott lejárati dátumnak megfelelően. Válassza a Napibio Kuponkódok lehetőségét a legnagyobb kedvezménnyel és az érvényességi időn belül, hogy további kedvezményeket kapjon.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Napibio kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.