ekuponok.com
Főoldal Üzletek Nespresso

Nespresso Kuponok és Kuponkódok 60% - Január 2022

FAQ for Nespresso

Hogyan fizetek online a Nespresso kapszuláért?

felhívják figyelmét, hogy az utánvétes fizetési mód ismét rendelkezésre áll, de egészségügyi okokból a Nespresso az online hitelkártyás fizetést részesíti előnyben, vagy kártyával is fizethet a futárnak. kérik, fizetéskor használja a hitelkártyás fizetési lehetőséget. (Visa vagy MasterCard) 2021. január 1-jétől minden pénzügyi intézmény erőteljes ügyfél-azonosítót vezetett be az online vásárlási tranzakciók biztonságának fokozása érdekében.

Nespresso-ben mennyibe kerül a szállítás?

Rendeljen, és a Nespresso csomagja az Ön által megadott címre kerül! A szállítási díj 1290 forint, a 12 000 forintos összértékű megrendelések ingyenesek. Nespresso Szállítson gyűjtőhelyekre, vegye át csomagját országosan közel 3300 ponton, a Magyar Posta kirendeltségeinél és automatáinál, a MOL benzinkutaknál, az OMV és az Avanti benzinkutak Pick Pack Pont hálózatán, valamint az Inmedio, Relay, Playersroom, Coop üzletekben. A szállítási díj 890 forint. A teljes megrendelés összege legalább 12 000 forint ingyen. Az árut Nespresso üzletében is átveheti. ingyenes.

Mit tegyek, ha a Nespresso kávéfőzőm meghibásodik?

Ha úgy gondolja, hogy eszköze hibás, hívja a Nespresso ügyfélszolgálatát a hét minden napján ingyenesen. A hibás berendezéseket személyesen vezethetik a szervizükben, de kérésre országszerte hibás felszereléssel látják el, vagy javítás után visszaszolgáltatják őket. A karbantartás során cserealkatrészeket biztosítanak. A szervizelés ideje alatt a berendezést teljesen megjavítják, megakadályozzák működését, tisztítják és vízkőmentesítik. A Nespresso általában 6 hónap garanciát vállal a javításra. Garancia alatt szakértőik és nagykövet klubtagjaik ingyenesen élvezhetik a fenti szolgáltatásokat. Ebben az esetben a felszerelést 2 év után vásárolták meg, ilyenkor klubtagjaik további szolgáltatáscsomagokat igényelhetnek fix árból (géptípustól függően 14 800 Ft vagy 22 900 Ft) vagy árigényből A választ a válasz tartalmazza .

A Nespresso kínál kedvezményeket?

A Nespresso további 10% kávét biztosít, a Kávé Bónusz Program csomag havi díját minden hónapban jóváírják egyenlegén, sőt 10% bónuszt is kínálnak! Bármely Nespresso termékre költheti az egyenleget, és 50 kapszula felett ingyenes szállítással járhat. A szerződés határozatlan időre szól, és bármikor felmondható.

E-mail címmel kell regisztrálnom a Nespresso honlapját?

Igen. A rejtettebb előnyök igénybevételéhez regisztráljon a Nespresso tagjává. A tagok bármikor és bárhol megkaphatnak információt a Kuponok-ről és a divat trendjeiről a Nespresso -tól.

Hogyan lehet online használni a Nespresso kuponjaikat?

Először be kell jelentkeznie vagy új fiókot kell létrehoznia a Nespresso weboldalán, aztán kedvenc termékei kosárba helyezkednek. Kattintson a fizetés gombra, és lépjen a fizetési oldalra. Ekkor megjelenik egy "Használja a kuponját” üzenet, válassza a Nespresso kuponát, majd térjen vissza a fizetés oldalra, és kattintson a fizetés gombra.

Mennyi ideig érvényes a kupon a Nespresso-nál?

Ha tudni szeretné a Nespresso Akciók konkrét használati idejét, akkor ellenőrizheti a Akciók -nak megfelelő utasításoldalt. Általában ezen az oldalon világos időbeli utasítások és használati szabályok találhatók. Miután megérti, nyugodtan élvezheti a Nespresso Akciók -et.

Nem szeretne lemaradni a kiemelt kedvezményekről?

Szerezze meg a legjobb Nespresso kedvezményeket, és elsőként fog rendszeresen információt kapni a legelőnyösebb kedvezményekről.